Zero Tolerance Публикувано Март 12, 2008 Публикувано Март 12, 2008 (Редактирано) Здравейте . Казвам се Тошо , на 15 години от София. От около 1 година уча в музикално училище , свиря на китара от около 2 месеца (там съм с тромпет) . Слушам Deep Purple , Led Zeppelin , Whitesnake , Uriah Heep , Pink Floyd , основно и повечето групи набедени за "старчески" от мой връсници. Много мразя чалгата , хауса и всички набутани стилове.Освен рок енд рола и хеви метъла , много обичам балканска музика.Примерно Горан Брегович :Р. Любимите ми книги са "Шифъра на Леонардо" , "Ад" , "Властелина на пръстените" . Общо взето в момента музиката ми контролира живота (и приятелката отчасти :Р ) и музиката е това което ще бъде занапред. Имам група , с няколко приятели я направихме , казва се Kiss of the Dragon :D . Какво друго да кажа...Регнах се , за да уча полезни неща и тн . А да , който пие бира не умира . Редактирано Март 12, 2008 от Zero Tolerance Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 8, 2010 Автор Отговорено Януари 8, 2010 К'фи глупости съм писал едно време братче... .. Сега известно време по-късно , се готвя да посрещна 18-тия си рожден ден.. ( след 5 месеца ) .. И днес се навършват 2 години откакто свиря на китара и 3 откакто се занимавам с музика изобщо... (rock) Цитирай
Recommended Posts