Hillbilly Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 И последно на кое да обърна по-голямо внимание при положение че имам желание да свиря предимно ACDC и ZZ Top ?Значи трябва да си вземеш Гибсън тип китара,Скуайъра няма да изкара подобен звук,добър избор е Vintage,или следи пазара във форума. Цитирай
Slide Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 Подкрепям и аз мнението за Гибсън тип китара. Ако не - то да има поне един хъмбъкер, както вече бяха писали по-горе. За такава музика... А иначе битката - сингли хъмбъкери... няма да я решим ние във форума, както и тая за 24, 22 или 21 позиции. Всеки според вкуса си. Аз лично, ако трябва да избирам китара, която е в същия ценови клас, като Squier-a ми пак, пак бих си взел такава с три единични адаптера и 22 позиции. Цитирай
elKobo Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 абе хора, съвсем объркахте човека със тези "Гибсън тип китари" и прагове... Пич, кажи от кой град си, предполагам, че все ще има някой, който да се навие да дойде с теб до магазина. Ако си от Варна, кол ми, щи помогна ...и не слушай тея с 24-те прага. Какво? Ако ти попадне най- яката китара с най-яките адаптери от най-яката дървесина няма да си я купиш, щото няма 24?!? Цитирай
Recommended Posts