Jump to content
Българският форум за музиканти

Авторската музика на Gili79

gili79

Recommended Posts

Здравейте на всички.Моята музика е много разнообразна от стилове,които съм писала.По-голямата ми част са поп-фолк,естрадни,много балади,денс и сега правя опити за рап и хип хоп текстове.Имам една песен която е в рок ритъм.Тъй като те са много,да се надявам,че до края на този месец и началото на другия ще можете да ги видите всички.Ще се опитам със иконки да си представя стиловете,и да но да ви харесат някои от тях.Първата песен е пуснах и се казва Обичам те.Иска ми се да можете да чуете музиката на всичките ми песни,но ще ми трябва малко помощ от по-опитните музиканти от мен.АЗ съм свирила по заведения.Имам репертоар от 1000 песни на различни певци и различни по стилове песни.Английски,Поп-фолк,естрадни,гръцки,сръбски,и дори руски песни.Като изключим тези на известните певци,моите авторски парчета също са разнообразни.Ще се радвам дори и на коментари.Независимо дали са хубави или лоши коментарите,всяка ваша забележка аз ще я приема и така ще се старая следващата да е по-добра от предишната песен. :thumbup::):thumbup::thumbup::drummer::singer::Piano: като няма иконка на поп-фолк аз ще вмъкна това :dance::yahoo:

Преди да започна да ги пиша,първо ще вмъкна заглавията и след това вече ,песните със определеното заглавие ,акордите и живот и здраве и музиката.

• 2 weeks later...

Съдържание на песните:

1.Обичам те /2.Студентски химн 1/ 3.Студентски химн 2/4.Камъни ''Сфаровски''/5.Кючек АЛЪТЪН БАШ/6.Листата /7.Мерцедес депутат-Гаси Тока/8.Подземния свят/9.Мистър Президент/10.Черната котка/11.Слънчев бряг/12.Мили мой/13.Руска рулетка/

14.Приятелство/15.Спомени/16.Дъгата/17.Рилски езера/18.Любовен триъгълник-ново/19.Вихреният танцьор-ново/20.Стажантът/21.Великият войник/22.Усмивки и любов/23.Танцувай с мен /24.Титаник/25.Аз и морето/26.На гурбет/27.Вятърна мелница/28.Любовница/29.Тръгвай си/30.Зима/31.Дискотека бум/32.На купон/33.Ангелна нощта/34.Нежност и любов/35.Училище мъчилище/36.Живот на колела/37.Бизнесмен/38.Ти не ме обичаш/39.Любовта е лудост/40.Раздяла/41.Моята кола/42.Планина или море/43.Моята страна/44.История за любовта 1/

45.Първата целувка 2/

46.Любовна история3/

47.Истинска любов 4/

48.Тъжната китара 5/

49.Първата китара 6/

50.Компютърна любов 7/

51.Здравей моя любов 8

52.Трудна любов 9

53.Моята любов 10/

54.Като перла да блестя/ 55.На хотел / 56.Изневяра / 57.Шоуто на Слави / 58.Дядо торбалан в гората / 59.Тиган за готвач

60.Самотни на върха / 61. Лабиринт /62.Щастие /63. Самота /64.Отрова и лъжи / 65.Една мечта-1991 /66.Дъжд /67.Сребърна звезда 1 /68.Сребърна звезда 2/69.Лято /70.Пролет /71.Златна есен /72.Протест срещу Правителството /

73.Вълкът, 7те джуджета на самотен остров / 74.Пепеляшка в бъдещето /75.Химн за Нефтохимик / 76.Химн за Черноморец / 77.Силната жена /78.Да си представиш - английска песен/ 79.Love me tender -ОБИЧАЙ МЕ НЕЖНО -КАВЪР / 80.Не плачи

81.Мечта /82.Бургас и неговите трудови хора / 83.Куче и котка /84 Вълкът и 7те козлета

ще се опитам със иконки да ви покажа стиловете на песните

:dance:

:bravo::cheers2::hysterical::drummer::rocker::drummer::hysterical::Piano::bravo:

ДЕТСКИ ПЕСНИ

Съдържание

1.Малкото рибарче / 2.Зайче-3 / 3.Сънчо / 4.Птичка / 5.Катеричка рунтавелка / 6.За децата / 7.Червената шапчица

8.Кума Лиса / 9.Мечо композитор / 10.Червената калинка / 11.Снежанка /12.Ябълки и круши / 13.Малкото козленце

14.Малката черешка /15 Къщичка за щурчо / 16.Къщичка за 3 те прасенца

№1 Обичам те

1.Винаги ще те обичам

и във теб аз се вричам

когато няма те за миг

сърцето ми потъва и скърби.

Щом докосна те с ръка

при мен е вече любовта .

Тъй нужен си ела

КЪДЕ СИ ТИ СЕГА :cheers2:

припев

Обичам те така неустоимо

заради теб сърцето бие силно

Леглото ми без тебе е пустиня

но аромата ти не си отива.

2 Когато Луната изгрява

над синьото звездно небе

и вятъра тихо люлее

вълните на Черно море

Във мрака среднощен

тихичко пристигаш ти до мен

Целуваш ме нежно

и двамата се сливаме в едно .

ИНтересни хммммм, ...теми

Камъни ''Сфаровски''

Кючек АЛЪТЪН БАШ

Мерцедес депутат-Гаси Тока

Подземния свят

Мистър Президент

Да си представиш - английска песен

Протест срещу Правителството

Нека аз да съм повреден....

И аз искам да попитам авторката с какво точно иска да грабне аудиторията? Текстове като този могат да се пишат на килограм, но идеята е тези текстове да са проницателни и да се запомнят с нещо като история. Като човек, който е изчел немалко поезия, просто мога да кажа, че римата тук е на равнището на третокласник. Извинявам се ако съм прекалено груб в изказването си, нямам нищо персонално, но този текст, който аз прочетох, за мен е равен на нещо което ще се слее с идеологията на едни 'изпълнители', които аз лично не харесвам никак, да не говорим за стила, който изпълняват... В конкретната ситуация аз не знам как да се изкажа, за да не звучи като обида или прекалена критика написаното от мен. Просто, преглеждайки заглавията и идеологията на текстовете, аз седя, гледам и не вярвам на очите си... Видях, че има и друга тема отворена от потребителя с текстовете. Ще се наложи да изтрия една от двете, заради прегледноста на форума.

Идеята ти е добра.Значи ще трябва да благодаря на жена ти,че ме е спасила от наказине.Но понеже днес имам рожден ден,ще течерпя една биричка. :) Аз прочетох правилата,и се извинявам, ако съм създала неудобство.Затова че текста не ти е харесал на теб,може други да го харесат.Но тази песен,когато я правих,беше свързана със една любовна история ,която аз преживях.Но ако чуеш музиката, ще ти хареса.

• 2 weeks later...

№2 Студентски химн 1

1.Живяло е нявга в една страна

бедно студентче със очила

то ходило на лекции и пиело боза

а водка щом си сръбнело си пеело така.

припев:Студентски години чуден живот

Таз вечер теренче,утре белот

Студентски години само сте пет

Ах защо не бяхте петдесет и пет.

2.Квартирка си намерило

метър на два

с плавниците влизало ,че влажничка била

Но нашият приятел- нали си бил бохем

колежките там водел и си пеел тоз рефрен.

припев:

3.Но пролет щом настъпила и пълзнали хормони

той джапанки нахлузи и колежките подгони

въдиците пусна и Парашкева клъвна

а между целувките си пееха така:

припев:

4.Но нижат се годинките кат наниз от пипер

завърши с диплом пи и стана инженер

от грижите защо ли,косата побеля

а двама с Парашкева си пееха така:

припев2 :

Години,Години чуден живот