gili79 Публикувано Март 12, 2008 Публикувано Март 12, 2008 Здравейте на всички.Моята музика е много разнообразна от стилове,които съм писала.По-голямата ми част са поп-фолк,естрадни,много балади,денс и сега правя опити за рап и хип хоп текстове.Имам една песен която е в рок ритъм.Тъй като те са много,да се надявам,че до края на този месец и началото на другия ще можете да ги видите всички.Ще се опитам със иконки да си представя стиловете,и да но да ви харесат някои от тях.Първата песен е пуснах и се казва Обичам те.Иска ми се да можете да чуете музиката на всичките ми песни,но ще ми трябва малко помощ от по-опитните музиканти от мен.АЗ съм свирила по заведения.Имам репертоар от 1000 песни на различни певци и различни по стилове песни.Английски,Поп-фолк,естрадни,гръцки,сръбски,и дори руски песни.Като изключим тези на известните певци,моите авторски парчета също са разнообразни.Ще се радвам дори и на коментари.Независимо дали са хубави или лоши коментарите,всяка ваша забележка аз ще я приема и така ще се старая следващата да е по-добра от предишната песен. като няма иконка на поп-фолк аз ще вмъкна това Преди да започна да ги пиша,първо ще вмъкна заглавията и след това вече ,песните със определеното заглавие ,акордите и живот и здраве и музиката. Цитирай
gili79 Отговорено Март 22, 2008 Автор Отговорено Март 22, 2008 Съдържание на песните: 1.Обичам те /2.Студентски химн 1/ 3.Студентски химн 2/4.Камъни ''Сфаровски''/5.Кючек АЛЪТЪН БАШ/6.Листата /7.Мерцедес депутат-Гаси Тока/8.Подземния свят/9.Мистър Президент/10.Черната котка/11.Слънчев бряг/12.Мили мой/13.Руска рулетка/ 14.Приятелство/15.Спомени/16.Дъгата/17.Рилски езера/18.Любовен триъгълник-ново/19.Вихреният танцьор-ново/20.Стажантът/21.Великият войник/22.Усмивки и любов/23.Танцувай с мен /24.Титаник/25.Аз и морето/26.На гурбет/27.Вятърна мелница/28.Любовница/29.Тръгвай си/30.Зима/31.Дискотека бум/32.На купон/33.Ангелна нощта/34.Нежност и любов/35.Училище мъчилище/36.Живот на колела/37.Бизнесмен/38.Ти не ме обичаш/39.Любовта е лудост/40.Раздяла/41.Моята кола/42.Планина или море/43.Моята страна/44.История за любовта 1/ 45.Първата целувка 2/ 46.Любовна история3/ 47.Истинска любов 4/ 48.Тъжната китара 5/ 49.Първата китара 6/ 50.Компютърна любов 7/ 51.Здравей моя любов 8 52.Трудна любов 9 53.Моята любов 10/ 54.Като перла да блестя/ 55.На хотел / 56.Изневяра / 57.Шоуто на Слави / 58.Дядо торбалан в гората / 59.Тиган за готвач 60.Самотни на върха / 61. Лабиринт /62.Щастие /63. Самота /64.Отрова и лъжи / 65.Една мечта-1991 /66.Дъжд /67.Сребърна звезда 1 /68.Сребърна звезда 2/69.Лято /70.Пролет /71.Златна есен /72.Протест срещу Правителството / 73.Вълкът, 7те джуджета на самотен остров / 74.Пепеляшка в бъдещето /75.Химн за Нефтохимик / 76.Химн за Черноморец / 77.Силната жена /78.Да си представиш - английска песен/ 79.Love me tender -ОБИЧАЙ МЕ НЕЖНО -КАВЪР / 80.Не плачи 81.Мечта /82.Бургас и неговите трудови хора / 83.Куче и котка /84 Вълкът и 7те козлета ще се опитам със иконки да ви покажа стиловете на песните ДЕТСКИ ПЕСНИ Съдържание 1.Малкото рибарче / 2.Зайче-3 / 3.Сънчо / 4.Птичка / 5.Катеричка рунтавелка / 6.За децата / 7.Червената шапчица 8.Кума Лиса / 9.Мечо композитор / 10.Червената калинка / 11.Снежанка /12.Ябълки и круши / 13.Малкото козленце 14.Малката черешка /15 Къщичка за щурчо / 16.Къщичка за 3 те прасенца Цитирай
gili79 Отговорено Март 22, 2008 Автор Отговорено Март 22, 2008 №1 Обичам те 1.Винаги ще те обичам и във теб аз се вричам когато няма те за миг сърцето ми потъва и скърби. Щом докосна те с ръка при мен е вече любовта . Тъй нужен си ела КЪДЕ СИ ТИ СЕГА припев Обичам те така неустоимо заради теб сърцето бие силно Леглото ми без тебе е пустиня но аромата ти не си отива. 2 Когато Луната изгрява над синьото звездно небе и вятъра тихо люлее вълните на Черно море Във мрака среднощен тихичко пристигаш ти до мен Целуваш ме нежно и двамата се сливаме в едно . Цитирай
RockoBG Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 ИНтересни хммммм, ...теми Камъни ''Сфаровски'' Кючек АЛЪТЪН БАШ Мерцедес депутат-Гаси Тока Подземния свят Мистър Президент Да си представиш - английска песен Протест срещу Правителството Нека аз да съм повреден.... Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 И аз искам да попитам авторката с какво точно иска да грабне аудиторията? Текстове като този могат да се пишат на килограм, но идеята е тези текстове да са проницателни и да се запомнят с нещо като история. Като човек, който е изчел немалко поезия, просто мога да кажа, че римата тук е на равнището на третокласник. Извинявам се ако съм прекалено груб в изказването си, нямам нищо персонално, но този текст, който аз прочетох, за мен е равен на нещо което ще се слее с идеологията на едни 'изпълнители', които аз лично не харесвам никак, да не говорим за стила, който изпълняват... В конкретната ситуация аз не знам как да се изкажа, за да не звучи като обида или прекалена критика написаното от мен. Просто, преглеждайки заглавията и идеологията на текстовете, аз седя, гледам и не вярвам на очите си... Видях, че има и друга тема отворена от потребителя с текстовете. Ще се наложи да изтрия една от двете, заради прегледноста на форума. Цитирай
gili79 Отговорено Март 28, 2008 Автор Отговорено Март 28, 2008 Идеята ти е добра.Значи ще трябва да благодаря на жена ти,че ме е спасила от наказине.Но понеже днес имам рожден ден,ще течерпя една биричка. Аз прочетох правилата,и се извинявам, ако съм създала неудобство.Затова че текста не ти е харесал на теб,може други да го харесат.Но тази песен,когато я правих,беше свързана със една любовна история ,която аз преживях.Но ако чуеш музиката, ще ти хареса. Цитирай
gili79 Отговорено Април 9, 2008 Автор Отговорено Април 9, 2008 №2 Студентски химн 1 1.Живяло е нявга в една страна бедно студентче със очила то ходило на лекции и пиело боза а водка щом си сръбнело си пеело така. припев:Студентски години чуден живот Таз вечер теренче,утре белот Студентски години само сте пет Ах защо не бяхте петдесет и пет. 2.Квартирка си намерило метър на два с плавниците влизало ,че влажничка била Но нашият приятел- нали си бил бохем колежките там водел и си пеел тоз рефрен. припев: 3.Но пролет щом настъпила и пълзнали хормони той джапанки нахлузи и колежките подгони въдиците пусна и Парашкева клъвна а между целувките си пееха така: припев: 4.Но нижат се годинките кат наниз от пипер завърши с диплом пи и стана инженер от грижите защо ли,косата побеля а двама с Парашкева си пееха така: припев2 : Години,Години чуден живот няма теренче,няма белот Години,Години нямате чет, а може би вече сте петдесет и пет. Цитирай
gili79 Отговорено Април 9, 2008 Автор Отговорено Април 9, 2008 №7 Мерцедес депутат Гаси тока 1.Стана Гошо депутат обикаля град след град, с лимузината голяма, друга работа си няма. Той известен е женкар, на купоните е цар, за жени и за пиячка хвърля той дебела пачка. припев : Браво,Браво бате Гошо, трябва да си тарикат, само тъй се бате ГОШО, става ДЕПУТАТ. 2.След един голям купон, на бургаския разклон хубавица той видя и му стана ясна тя. Може да ми дойде множко, се замисли бате Гошко, ала после се реши и в колата я качи. припев: 3.Крайна спирка е хотела, със усмивка каза тя, работата е дебела ще боядисваме яйца. Хайде бейби не си стока, хайде бързо ГАСИ ТОКА, че съм утре първа смяна лягай бързо на дивана. припев:3 Цитирай
Recommended Posts