liquid_death Отговорено Март 11, 2008 Автор Отговорено Март 11, 2008 Пробвах да променя настройките на ампа и да вдигна гейна, ама не се получава добре - няма плътност в ниските и компресия му липсва, а бе драйва не става за метъл, но за блус-рок си е типичен солид стейтски Та за това оставих такива нива - видяло се е че с неговия си кривоч само ац/дц ще става Цитирай
emil Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Откъде купи трафа и за кви пари Ето и снимка отвътре. Цитирай
liquid_death Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 40лв 2x24V на 150W От магазин Електрон На ул.Княз Борис 1 близо до женския пазар. Цитирай
vlex Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Чисто теоретичен въпрос: защо си подредил тн корекциите високи, ниски, средни? Поздрави, Влад Цитирай
liquid_death Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 Поради липса на опит от моя страна: Първоначално на проекта ми за платката има гнезда за потенциометрите, подредени мастър, гейн, требъл, мидъл, бас. Обаче разстоянията между тях бяха малки и позволяваха само да сложа от нормалните-средни и малки врътки, а след като ецнах платката ми дойде на идея да сложа от тези с които е сега врътки(по-големички са ама много яки!).И ето получи се проблем с разстоянията а и щеше да изглежда много сбито....та реших да монтирам на платката само мастъра, требъла и баса, а другите с връзки. Получи се странна подредба, но мисля ако правя пак някой амп(определено ще), пак така да си ги подредя - нещо като моя запазена марка. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Това не е проблем, има ампове, накоито е така, а и то нали си пише . Средночестотните корекции са около 400 -500Hz, доколкото чувам - биха звучали пробивно на лийд. Цитирай
liquid_death Отговорено Март 15, 2008 Автор Отговорено Март 15, 2008 дам, нейде там трябва да са средите, и като цяло корекциите наподобяват фендерски тип амп. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Хубаво е човек да види нещо завършено и добре работещо... Поздравления ! Цитирай
Recommended Posts