Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Това е идеята, която бях постнал преди известно време. Сега е малко по-развита, има си текст (некадърно изпят, естествено :rolleyes: ). Реших да пусна нова тема, защото стана нещо доста по-различно от каквото си мислех, че ще стане.

моята кръв

Отговорено

Айде ся, сбийте се. :girl_witch:

Няма нужда да разпиляваме нашата си и чуждата кръв само за да декорираме темата да си отива със заглавието.

Възползвам се от случая да постна един леко обработен вариант - малко еквалайзер, малко други пост-запис-ала-бала-хави. Нищо различно, просто звучи по-добре според мен:

моята кръв

Отговорено

Трия всичко в тази тема без двата нужни коментара на автора й. Следващото заяждане ще го санкционирам по неприятен начин.

Отговорено

Ако изпипаш гласа малко повече и сложиш малко ефекти ще стане някакъв ню уейв, малко Ревю / Милена тип... Абе радва, поработи го, поработи си над гласа може да запееш яко с малко работа, пък може ако не ти се занимава да хванеш някой да го изпее. Има хляб, но е недопечен :girl_witch:

Отговорено

Композицията е много готина, браво! Получило се е нещо от сорта на Балканджи.

Не целя да те обиждам, но вокалите са кофти. По-добре викни някой 'гост-вокал' и като се доизглади малко, ще стане доста готино парче.

Отговорено

Рядко чувам нещо толкова искрено, и мисля, че не бива да губи от суровостта си - в това число и по-странния вокал. Може би наистина, в края ми идва малко прекалено агресивно и контрастно на атмосферата, която създаваш дотогава (сякаш споделяш нещо, което иначе не би казал, а в края вече сякаш прекалено много "страдание" влагаш в това споделяне), но ако така си го почувствал, това е най-правилният път. Ако трябва да посоча нещо, което намирам за недостатък на парчето, не са точно вокалите. По-скоро ми се ще перкусията да е по-чуваема, някак по-плътна като звук; като че ли ако е с повече ниски ще пълни повече цялостната атмосфера. Иначе, парчето е готино, дори във варианта преди пост-запис хавите (даже тогава, като че ли, въпросната перкусия е по-ясна, макар че се влюбих в звука на китарата от втория вариант). Щом успя да ме накара да си тананикам една от темичките му, значи парчето е успяло да ме "вкара във филма", което май е и целта на музиката. Иначе, имаш готин тембър, мисля, че трябва да се позамислиш да попяваш повечко :lol:

Отговорено

Да, вокалите са кофти, за съжаление не съм се научил да пея дори приблизително правилно (все още). Първо щях само инструментал да пусна, но текста случайно възникна докато пътувах в едно 280 и просто наистина държах да се чуе, а рядко харесвам нещата, които пиша. Перкусията случайно възникна, докато си тактувах по китарката, затова е и толкова некадърна на моменти :thumbs_up: Благодаря за отзивите! :bravo: