Jump to content
Българският форум за музиканти

Моята кръв


Recommended Posts

Това е идеята, която бях постнал преди известно време. Сега е малко по-развита, има си текст (некадърно изпят, естествено :rolleyes: ). Реших да пусна нова тема, защото стана нещо доста по-различно от каквото си мислех, че ще стане.

 

моята кръв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ся, сбийте се. :girl_witch:

Няма нужда да разпиляваме нашата си и чуждата кръв само за да декорираме темата да си отива със заглавието.

Възползвам се от случая да постна един леко обработен вариант - малко еквалайзер, малко други пост-запис-ала-бала-хави. Нищо различно, просто звучи по-добре според мен:

 

моята кръв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трия всичко в тази тема без двата нужни коментара на автора й. Следващото заяждане ще го санкционирам по неприятен начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако изпипаш гласа малко повече и сложиш малко ефекти ще стане някакъв ню уейв, малко Ревю / Милена тип... Абе радва, поработи го, поработи си над гласа може да запееш яко с малко работа, пък може ако не ти се занимава да хванеш някой да го изпее. Има хляб, но е недопечен :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Композицията е много готина, браво! Получило се е нещо от сорта на Балканджи.

Не целя да те обиждам, но вокалите са кофти. По-добре викни някой 'гост-вокал' и като се доизглади малко, ще стане доста готино парче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рядко чувам нещо толкова искрено, и мисля, че не бива да губи от суровостта си - в това число и по-странния вокал. Може би наистина, в края ми идва малко прекалено агресивно и контрастно на атмосферата, която създаваш дотогава (сякаш споделяш нещо, което иначе не би казал, а в края вече сякаш прекалено много "страдание" влагаш в това споделяне), но ако така си го почувствал, това е най-правилният път. Ако трябва да посоча нещо, което намирам за недостатък на парчето, не са точно вокалите. По-скоро ми се ще перкусията да е по-чуваема, някак по-плътна като звук; като че ли ако е с повече ниски ще пълни повече цялостната атмосфера. Иначе, парчето е готино, дори във варианта преди пост-запис хавите (даже тогава, като че ли, въпросната перкусия е по-ясна, макар че се влюбих в звука на китарата от втория вариант). Щом успя да ме накара да си тананикам една от темичките му, значи парчето е успяло да ме "вкара във филма", което май е и целта на музиката. Иначе, имаш готин тембър, мисля, че трябва да се позамислиш да попяваш повечко :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, вокалите са кофти, за съжаление не съм се научил да пея дори приблизително правилно (все още). Първо щях само инструментал да пусна, но текста случайно възникна докато пътувах в едно 280 и просто наистина държах да се чуе, а рядко харесвам нещата, които пиша. Перкусията случайно възникна, докато си тактувах по китарката, затова е и толкова некадърна на моменти :thumbs_up: Благодаря за отзивите! :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.