Icarus Публикувано Март 8, 2008 Публикувано Март 8, 2008 Това е идеята, която бях постнал преди известно време. Сега е малко по-развита, има си текст (некадърно изпят, естествено ). Реших да пусна нова тема, защото стана нещо доста по-различно от каквото си мислех, че ще стане. моята кръв Цитирай
Icarus Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 Айде ся, сбийте се. Няма нужда да разпиляваме нашата си и чуждата кръв само за да декорираме темата да си отива със заглавието. Възползвам се от случая да постна един леко обработен вариант - малко еквалайзер, малко други пост-запис-ала-бала-хави. Нищо различно, просто звучи по-добре според мен: моята кръв Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Трия всичко в тази тема без двата нужни коментара на автора й. Следващото заяждане ще го санкционирам по неприятен начин. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Ако изпипаш гласа малко повече и сложиш малко ефекти ще стане някакъв ню уейв, малко Ревю / Милена тип... Абе радва, поработи го, поработи си над гласа може да запееш яко с малко работа, пък може ако не ти се занимава да хванеш някой да го изпее. Има хляб, но е недопечен Цитирай
AXE Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Композицията е много готина, браво! Получило се е нещо от сорта на Балканджи. Не целя да те обиждам, но вокалите са кофти. По-добре викни някой 'гост-вокал' и като се доизглади малко, ще стане доста готино парче. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Рядко чувам нещо толкова искрено, и мисля, че не бива да губи от суровостта си - в това число и по-странния вокал. Може би наистина, в края ми идва малко прекалено агресивно и контрастно на атмосферата, която създаваш дотогава (сякаш споделяш нещо, което иначе не би казал, а в края вече сякаш прекалено много "страдание" влагаш в това споделяне), но ако така си го почувствал, това е най-правилният път. Ако трябва да посоча нещо, което намирам за недостатък на парчето, не са точно вокалите. По-скоро ми се ще перкусията да е по-чуваема, някак по-плътна като звук; като че ли ако е с повече ниски ще пълни повече цялостната атмосфера. Иначе, парчето е готино, дори във варианта преди пост-запис хавите (даже тогава, като че ли, въпросната перкусия е по-ясна, макар че се влюбих в звука на китарата от втория вариант). Щом успя да ме накара да си тананикам една от темичките му, значи парчето е успяло да ме "вкара във филма", което май е и целта на музиката. Иначе, имаш готин тембър, мисля, че трябва да се позамислиш да попяваш повечко Цитирай
Icarus Отговорено Март 17, 2008 Автор Отговорено Март 17, 2008 Да, вокалите са кофти, за съжаление не съм се научил да пея дори приблизително правилно (все още). Първо щях само инструментал да пусна, но текста случайно възникна докато пътувах в едно 280 и просто наистина държах да се чуе, а рядко харесвам нещата, които пиша. Перкусията случайно възникна, докато си тактувах по китарката, затова е и толкова некадърна на моменти Благодаря за отзивите! Цитирай
Recommended Posts