headless Публикувано Март 7, 2008 Публикувано Март 7, 2008 (Редактирано) искам гордо да представя човека разбиващ СКАПАНОТО жури "без ФЪНКИ" на кастинга за MUSIC IDOL,с когото свиря във една банда и е единствения МЕТАЛЯГА решен да разгроми България със своя талант :metalist: http://www.vbox7.com/play:2015bdb4 стискайте палци за него :yahoo: :yahoo: Редактирано Март 7, 2008 от headless Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) хаха тоа пич освен външна има и гласова прилика с кърт кобейна брао брао--успех Редактирано Март 8, 2008 от KILL_EM_ALL Цитирай
Infinity Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Супер е! Нека метълът да бъде с него! Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 къде моем да чуем нешо на ваша група Цитирай
Грация Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 Фаворит ми е този младеж, наред с Дени. Абе тази година са много добри всички, наистина! Цитирай
AbLaZe Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 хаха тоа пич освен външна има и гласова прилика с кърт кобейна брао брао--успех Не че нещо искам да се заяждам ама в клипа Тома пее песента на Били Айдъл-speed,така че не виждам откъде ти идва приликата за Кърт Кобейн.Колкото до Тома подкрепям го с две ръце,тоя човек е моят идол в това предаване.Успех и дано спечели Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 зииликата му идва от външния вид--само требе се изруси хаха пък и гласа му има подобен темббър--накарай го ти изпее нещо на нирвана и ше видиш Цитирай
headless Отговорено Април 25, 2008 Автор Отговорено Април 25, 2008 www.myspace.com/lifesuxanyway това е адреса където който иска може да чуе и да види нещо на групата в която свирим заедно с Тома а групата се казва LEFT BEHIND :rocker: :headbang: Цитирай
KingdomX Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Не знам дали прилича на Кобейн, ама на мен ми прилича на Hansi Kürsch from Blind Guardian Цитирай
Recommended Posts