alexx Публикувано Март 7, 2008 Публикувано Март 7, 2008 Значи разполагам с 400 лв бихте ли ми препоръчали китара,но ще искам и кубе да си купя. Мерси предварително Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 какви намерения имаш към музиката , каква музика ще свириш .... Цитирай
alexx Отговорено Март 7, 2008 Автор Отговорено Март 7, 2008 Значи разполагам с 400 лв бихте ли ми препоръчали китара,но ще искам и кубе да си купя.Мерси предварително Предимно Металика Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 еми можеш да си земеш динки на старо или динки ново ( 430 ) а кубе по нататък като събереш още ! Цитирай
alexx Отговорено Март 7, 2008 Автор Отговорено Март 7, 2008 дай снимка нещо да я видя (но китарата тряа да е евтина че за кубе няма кой да събира след това,щото като я зема искам веднага да почвам) Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 еми пиши в гоогола DINKY или се разтърси из форума някъде се продаваше , а в РФ е 430 . Успех ! Цитирай
KingdomX Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Вземи си каквато и да е китара, стига да звучи добре и да ти е удобна. Задължително да е с поне един Хъмбъкър, най-добре с 2 такива. Модела на китарата няма значение - всичко е въпрос на вкус оттук нататък. Ще дойде момент в който ще разбереш, че инструмента не е от значение, или поне значението му е много малко. Поздрави и успех!!! Цитирай
Overdrive Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 добре е да се уточни че говорим за Jackson Цитирай
alexx Отговорено Март 7, 2008 Автор Отговорено Март 7, 2008 Ха китарата мн ми хареса,но някой знае ли къде в Пловдив продават тази китара или по плд я няма Цитирай
7thString Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Глеи ся- китари много, хора- още повече, пък за мнения да не говорим. Най-добре вземай парата в джобчето и виж във форума къде са магазините за инструменти- отиваш- пробваш това, онова, което ти е според бюджета, и което ти хареса- вземаш. В тоя диапазон има много китари, важното е на теб коя ще ти е удобна. Цитирай
headless Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 на центъра зад магазина на Весо Койчев"бившия партиен дом,или сегашната филхармония" има една уличка и във ляво има един нов музикален магазин. там има няколко Jackson-а и какви ли не още китари. мисля че там ще можеш да намериш това което търсиш Успех !!! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 а в Пловдив , нямаше ли и РФ ? Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=1040 - ESP Ltd M-50 Blue Satin точно 400 лв. Ето и клипчета ако искаш да я чуеш: http://www.youtube.com/watch?v=c4naTJH2LEY http://www.youtube.com/watch?v=Cn78XsIJKYw...feature=related Цитирай
alexx Отговорено Март 8, 2008 Автор Отговорено Март 8, 2008 Ако така звучи без ефект я зимам, се пак мерси за инфото Цитирай
Recommended Posts