sasog Публикувано Март 5, 2008 Публикувано Март 5, 2008 Абе хора, като бях в Технополис да видя китарите там ми рекоха , че Squier Showmaster вече не се произвежда.Та ми се ще да знам дали това е вярно или информацията на продавача е била грешна(надявам се).Ще съм ви благодарен ако ми отговорите . Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Ми радвай се,големи дъски са,по добре си вземи някакъв обикновен Цитирай
Overdrive Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 съвсем е вярно също не се прави и телекастер къстъма с 2 хъмбъкера който много ме кефи Цитирай
bony Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 (Редактирано) Ми радвай се,големи дъски са,по добре си вземи някакъв обикновен що бе аз много съм доволен от шоумастера ей ма на как си свиря тук снего и хич даже не си и помслям за друга китара Редактирано Март 5, 2008 от bony Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 ^Бравос. Аз поне не съм виждал читав такъв,ма знае ли човек.. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Мда ...уууу много са гадни едни такива верни по целия гриф, флоида не разтроива ....ебати тва флоид ли е, аз за кво съм си го купил ако няма да ми разтроива китарата... много зле добре че ги спряха. А този от клипчето некав странен поне аз не съм виждал, но маладеца кадето свири ми сцепи главата. По темата, много ми е непонятно как са ги спрели, това е единствената металска китара на скуаер. То верно че от метали пари да правиш...опазил бог ама по света има пазар. Цитирай
stanbog Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 ^ ще си позволя да вметна няколко забележки относно казаното: 1. че е верна по целия гриф не е постижение, по-скоро необходимост, така че това не е признак на качество 2. че флойда не се разстройва е верно сигурно в първите година-две, после става по-кофти (не че тоя модел е зле, сравнително всички лицензирани освен Schaller, Gotoh и Edge имат такива признаци) 3. от метали пари се прават, и то много - само поглеждаш ESP/LTD и ти става ясно за кво иде реч а иначе че са го спряли е разбира се кофти, след като има почитатели. според мен обаче бързо ще се намери достоен заместител - където има търсене има и предлагане Цитирай
sasog Отговорено Март 9, 2008 Автор Отговорено Март 9, 2008 Е са кофти ама още мога да си намеря шоумастър втора ръка.иначе съм се оринтирал към Jackson RR3 или RR4.Слушам мненията ви хора. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Скии тука http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=36495 Цитирай
Recommended Posts