7thString Публикувано Март 4, 2008 Публикувано Март 4, 2008 Остана ми малко кокосова мазнина, та реших да освежа малко дъската, хем да й тегля един парцал Ето плачевното състояние Махваме с магическата пръчка и... Имаше и тънък фикс на тръс рода и бриджа щото интонацията малко бягаше. Тва, което направих като диагноза е, че съм изял някои прагове и май скоро ще трябва да се носи на доктор Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 На тоя етап може да се мине с левълинг/краунинг само, доколкото виждам. Цитирай
7thString Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 ами, на едно място даже забелязах леко ръбче точно под струната, което даже си нямам идея как се е получило... но и да се изпилят само праговете, пак трябва да го направи някой, защото не искам после на всеки втори праг да бъжди Пък и съм си мислел да й се набият по-сериозни(дебели и високи) прагове. Цитирай
7thString Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 (Редактирано) Тей като темата се разви в тази посока, ето малко close up П.П. Баси тва дърво изглежда супер яко от близо Редактирано Март 4, 2008 от 7thString Цитирай
checho Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 аа мислих си че съм единственият ненормалник дето ще си сложи мартеничка на китарата пп извинявам се за офтопика \/ Цитирай
headless Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 не си единственият ненормалник сложил мартеничка на китарата а относно стореното със инструмента Цитирай
7thString Отговорено Март 4, 2008 Автор Отговорено Март 4, 2008 Тази мартеничка е от 3-4 години там Заради нея се получи умопомрачителен скандал с !бившата! приятелка, понеже първо "подарих" на китарата, после на нея Цитирай
Recommended Posts