wessy Публикувано Юни 28, 2005 Публикувано Юни 28, 2005 искам да помоля някой с малко повече опит с тия боклуци да ми помогне малко когато я купих тая карта нямаше никакви проблеми -70дб шум почти никакво латънси никфи кривочи след като си преинсталнах уиндоуса нещо са прецака обаче шум пак няма до картата почна да криви и да има към 1-2 секунди латънси(и то неравномерно ф смисал не мога да изместя трака и да го напасна с останалите тракове) пробвах супер мн драйвери(стари, нови, най нови) ама пак чеп. ако някой има идея моля да сподели че е мн тварежно п.с. сега със със сървис пак двойка мерси Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 ами, то, да ти кажа, докато си напасне човек системата ....... мани мани. препоръката ми е форматираш и почваш да инсталираш едно по едно, а нещо се прецака, а знаеш какво ти прави проблем и съответно не го инсталираш после. скалъпваш една добра базова система и ползваш нортън гоуст да си направиш бек-ъп. След тва се сещаш нали.......ако нещо се омаже - бек-ъп бавно, но сигурно - след всяка инсталация рестартираш и пускаш някакъв проект, ако всичко баца, начи инсталираш натам и тва е. Освен всичко не е зле да си оптимизираш уинолса, тука по форума имаше някъде :think: инфо по въпроса или виж по нета има също Цитирай
fracture Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 искам да помоля някой с малко повече опит с тия боклуци ... то май наистина са си боклуци, аз си взех една в събота, ама бръжди на Line-In и микрофонния вход - ей така, от само себе си, предишната ми карта беше няква Eagle ALS4000, ама такива самоинициативи никога не е правела, ако някой е имал подобен проблем - да посъветва :think: нещо Цитирай
wessy Отговорено Юни 28, 2005 Автор Отговорено Юни 28, 2005 100х ще видя ся какво може да се направи май сичко е заради тъпите фиъруоли и т.н. шот май бавят обмена на инфо Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 100х ще видя ся какво може да се направи май сичко е заради тъпите фиъруоли и т.н. шот май бавят обмена на инфо мн възможно, иначе лайн ина не е мн зле, но микрофонния с тоя гейн си е омазал гащите от секъде Цитирай
fracture Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 искам да помоля някой с малко повече опит с тия боклуци ... то май наистина са си боклуци, аз си взех една в събота, ама бръжди на Line-In и микрофонния вход - ей така, от само себе си, предишната ми карта беше няква Eagle ALS4000, ама такива самоинициативи никога не е правела, ако някой е имал подобен проблем - да посъветва :think: нещо отговарям сам на себе си, та може да не са чак толкова боклуци - смених кабела с който се включвам към картата, смених и преходника (понеже кабела е жак като за китара, а Line-In е тънко жакче) и май работата понаклони към нормалното Цитирай
wessy Отговорено Юни 28, 2005 Автор Отговорено Юни 28, 2005 преди работеше просто идялно аз не хакам микрофона директно ползвам преамп ф лайн ин. иначе микрофонния пълен смех ама той и не е за такова ползване де ку искаш да лафиш по скайп тогава за записи лайн ин с преамп (може и рак с преампи с процесори който има хаха на ся форматирам да видим Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 не знам пичове, ама лаив са си супер карти.. Аз моя лайв никога няма да го шитна. Нито шум нит нищо. Ся не съм ползвал софтуерни ефекти и тн в реално време щот не се кефя на тая работа, но все пак за слушане и за записване на музика е супер картата. С нея могат да се постигнат доста задоволителни записи. Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 мойта старата креатив почна да бруми на мик входа и я изкарах и я изритах през прозореца и взех live! суепр е, проблеми нямам. директно микрофона в МИк входа и лудница Цитирай
Recommended Posts