Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

^Все още на работи линкът. Виж дали си сложил папката да е публична.

Аз пък тия дни нещо ми е терсене едно такова.. ето как избива:

http://www.esnips.com/doc/05049c08-9870-44...95eb/bluesyjazz

Отговорено

Абе тоя джаз кърти мивки и лепи плочки. Уникално яко е ... принципно не съм чак толкова голям фен на джаза, но специално това много ми харесва. Евала човек, наистина много ме кефи всичко, което съм чул досега от теб.

Отговорено

http://www.4shared.com/account/file/100456...to_Edit_3_.html

Един инструментал . Ако идеята ви допада ,пишете да я направя като хората . Малко отнесена работа , няма направени преходи още . ПО-скоро го правих като тренировка за смесване на синтезатори и тн . Писах и бас , въпреки че този спорт ми е тъй далечен . Като остане време ще се опитам да сложа и китари някакви .

ДедоМито с яйцата.ком

Отговорено

^Брех, много яко това бе! Според мен си е амен-амен към завършено. Не ми хареса това, че е правено на синт, анти-фен съм на това всички инструменти да се свирят на синтове амааа.. за жалост не е лесно да си направиш домашно студио с триста инструмента вътре.. :( Чакам финалния вариант, много лежерно и благо влиза тази хава :greenangel:

• 4 weeks later...
Отговорено

http://www.cmusicforum.com/pi/new/2009/goon-06.mp3

омесени, точени, препечени акустични китари смесвано на слушалки, слушане, гледане на аналайзери, слушане за референция акустични откъси от Никълбек, некъв козунак се получи

Отговорено

^Много гот, много приятен звук :) Темата също е зарибена.

С какви микрофони са записани китарите? И каква е китарата?

Отговорено (Редактирано)
^Много гот, много приятен звук :punk_guitar: Темата също е зарибена.

С какви микрофони са записани китарите? И каква е китарата?

китарката е уошбърн масивче, още новинка, микрофоните за гефел и аудиотехника големи диафрагми кондензаторни на бридж и нек, гьофела е на омни, АТ-то си е кардиоид, преампа е апи (класическия апи на ат-то и Джон харди на швабския микрофон) апито е производство Н-аудио :)

сега, на мастера изпробвах да сложа ексайтър яко и после го кътнах до към 6, което не е много препоръчително, ама го нагодих горе-долу по картинка и на слушалки, на колонки му липсват ниски сега като слушам

Редактирано от peshoy2k
Отговорено

Като знам, какви качествени неща пускат някой във форума, аз май трябва да не прекрачвам извън пясъчника :)

Иначе радвам се че си чул нещо дето ти е прозвучало гот :cheers2: