Evtim Djerekarov Отговорено Април 10, 2006 Share Отговорено Април 10, 2006 Повече от 50 лв в никакъв случай не трябва да ти излезе. Ако някой ти поиска повече га напсувай. Хубаво е, щом ще сменяш прагчета, грифа да се нивелира, а може и дори да се поизтъни малко и прелакира(тва вече за повече кинти). За съжаление съм от София, и не мога да ти помогна. Иначе, ако можеш да намериш, вземи си Dunlop Jumbo широки прагчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 10, 2006 Share Отговорено Април 10, 2006 Здравейте, може ли някой да ми каже дали в Стара Загора има майстор да ми смени праг4етата и колко ще ми излезе това + закупуване на праг4ета (поне от това което про4етох става дума за около 50-60-ина лева ремонт и праг4ета), в краен слу4ай може да ми препоръ4ате 4овек и от Пловдив. Става дума за Кремона , дали 6те има някой да се навие да ги смени след като 4уе за ква китара става дума Ами аз наскоро сменях прагчета, ходих при един лютиер тук в Пловдив, взе ми 20 лв за услугата (с мои прагчета естествено), а съм много доволен от това което свърши, защото освен, че смени прагчетата, полира грифа и сега честно да ти кажа изглежда по-добре и от преди ремонта. Ако искаш ми пиши ЛС да ти кажа координати. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts