Свилен Бас Публикувано Март 1, 2008 Публикувано Март 1, 2008 Пускам днес тема и в заглавието и пиша: "ppp,pp,..., fff, ffff, dB" p-тата и f-тата са за силата на тоновете, а dB са децибели. Публикувам темата и се получава "Ppp, Pp,..., Fff, Ffffq Db" т.е., не само, че са прибавени главни букви, а главните, които не са в началото на дума са премахнати. Реших, че може да съм объркал нещо, дадох "Back" на браузера и проверих заглавието - беше написано по първия начин (т.е., правилно) и се е променило след натискането на "Добави темата". Това е някаква вградена опция на форума, за правопис на латиница, която може да се регулира, но аз не се сещам как или пък друго нещо? Предложения и решения? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Не е при теб проблемата, нещо си е бъг или изрина настройка - не знам. Но и аз много се дразня. Ей на преди малко пиша DIY в заглавието на темата, което е световно разпространено съкращение, но то излиза като няк'ва безсмислица едва ли не... Цитирай
ultramega Отговорено Март 20, 2008 Отговорено Март 20, 2008 И при мен се получи веднъж промяна на заглавие, но предполагам че това не е бъг, а по скоро автоматично коригиране, по определени зададени правила. Аз написах WhereTheHoodAt , а резултата беше Wherethehoodat. Прдполагам че ако бях въввел Where The Hood At (т.е. с интервали между думите), нямаше да имам този проблем, но това всъщност ,мен лично не ме притеснява много... Цитирай
Recommended Posts