alxlz Публикувано Юни 27, 2005 Публикувано Юни 27, 2005 Ето едно парче, което сме си измислили записано на компа http://free.hit.bg/goal/smutjaz.mp3 На китарата е брат ми - останалото как дойде ... Цитирай
DeathZone Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Ехххххх как се лее само ...... много е благо .... е аз бих поусилил китарката малко, пък малко солца хич няма да са излищни ..... иначе ми ляга на сърцето да знаете Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 ураааа как се радвам, че има нови неща тук, най-после да чуя нещо хубаво, вместто да чета политически изказвания в ГОВОРИЛНЯ......... начи за китарката :think: ..... ами да, може уекинко като че ли да и дадете силица на горката или едно пианце да лъсне на преден план, мноооо е яко леле колко съм щастлив Цитирай
assoass Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Много ми допада! Има мисъл в тва парче, има, има и изпълнение, има! Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 ААА, парчето вече го слушахме в туинса - там по друг начин се казваш, ама парчето, както пак ще кажа, е много яко. Бравос! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Ето едно парче, което сме си измислилизаписано на компа http://free.hit.bg/goal/smutjaz.mp3 На китарата е брат ми - останалото как дойде ... И аз искам да го чуя, но не мога !Що не го качиш в Г-Мейл ъкаунта? Владо Цитирай
alxlz Отговорено Юни 28, 2005 Автор Отговорено Юни 28, 2005 ecmjazz - в twins е регистриран брат ми - goal така че действаме на два фронта Vlado_Abroad - пуснах го и в gmail Благодаря на всички за добрите отзиви! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 ecmjazz - в twins е регистриран брат ми - goal така че действаме на два фронта Vlado_Abroad - пуснах го и в gmail Благодаря на всички за добрите отзиви! Добро,добро, бие повече на модален есид джазец-кефи !Но както бе казано по-горе добра е китарката ала Бенсън,но едно изродско чисто соло не би било излишно или поне аз бих праснал едно. Владо Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Готино е парчето И мен ме накефи, което си е постижение предвид, че не съм особено запален фен на тая музика :hello: П.С. Alxlz и Ecmjazz сте братя, така ли?!? Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 axlz и goal са братя, а аз съм брат по музикални вкусове с тях така да се каже Цитирай
alxlz Отговорено Юни 29, 2005 Автор Отговорено Юни 29, 2005 до Vlado_Abroad ако имаш мерак може да пробваш да вкараш нещо от тебе някаде между 1:14 и 1:36 пък да видим кво ша са получи по нататък може да ти оставим повечко място ама точно сега нещо ми се прецака кюбейса и не мога да го преправя Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 до Vlado_Abroadако имаш мерак може да пробваш да вкараш нещо от тебе някаде между 1:14 и 1:36 пък да видим кво ша са получи по нататък може да ти оставим повечко място ама точно сега нещо ми се прецака кюбейса и не мога да го преправя Можеш ли да ми пратиш по-добър битрейт мп3-ка на и-мейла(192кбпс например).И-мейла ми е vladorg AT hotmail.com Владо Цитирай
Recommended Posts