dragol Публикувано Февруари 27, 2008 Share Публикувано Февруари 27, 2008 Здравейте!Голяма дилема .Знаете ли предлагат ли се някаде в София за да посвиря и да си избера едно то двете?По семпли в интернет и двете ми харесват...Благодаря ви за вниманието. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
baitanas Отговорено Март 1, 2008 Share Отговорено Март 1, 2008 Според мен по добре ще е да вземеш Peavey защото е с 12 инчов говорител... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vertigo Отговорено Март 1, 2008 Share Отговорено Март 1, 2008 абе то човека пита къде може да ги пробва не кое да си вземе... за Laney знам че ги има в РФ а Пииви май пак там имаха 1-2 модела но това ми е информация от 2-3 месеца. Но за Laney съм сигурен че ще има повечко модели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Март 1, 2008 Share Отговорено Март 1, 2008 Peavey имаше преди в Динакорд... вече май не внасят... иначе на http://www.visiarts.net/catalog/ съм виждал волвкинг. Laney в Р. Ф. (ръ точка фъ точка) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Април 4, 2008 Share Отговорено Април 4, 2008 Реших да вметна едно питане в тази темичка набързо вместо да пускам нова, че и без това китарната част на форума е претоварена... @dragol Успя ли да тестваш нещо? Имаш ли впечатления? Молбата ми е ако някой има реални впечатления за Laney VC15 да сподели - от известно време и аз се чудя за това комбо. Според мен като изключим 10'' говорител останалите му възможности са доста прилични. Конкретно ми харесва това, че е 15W и ще може да се свири на него вкъщи дори когато е поусилено повечко и ще може да се чувстват по-яко лампите. ValveKing-a също е як, но с тия 50W вкъщи трябва да се свири усилено на 2-3 макс иначе ще падат мазилки ми се струва... п.с. то не че и 15W лампов не е много за усилване на мах вкъщи, ама все пак е далеч от 50W... Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Април 4, 2008 Share Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) Конкретно ми харесва това, че е 15W и ще може да се свири на него вкъщи дори когато е поусилено повечко и ще може да се чувстват по-яко лампите. ебаси ти с 15вата ше смъкнеш тапетите на съседите аз свиря вкъщи с 5вата с една крайна лампа и ако го усиля да криви крайното сериозно ми се надува главата, а и не само моята - не подценявай ватовете на ламбите Редактирано Април 4, 2008 от Overdrive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Април 5, 2008 Share Отговорено Април 5, 2008 С 15 вата и 10 инча не може да се свири в банда с барабанист. Така, че избора е 50 ватовия , пък ако ти е силен за у вас - купуваш си един пауър атенюатор и си готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratevcaster2 Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 дилемата напомня на москвич или трабант . Аз лично избирам трабанта ( peavey) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts