BoneLessChicken Публикувано Февруари 27, 2008 Share Публикувано Февруари 27, 2008 Здравейте. Трябва ми някаква по-лека програма, която да използвам за ефект. Компютърът ми е с доста слаби параметри и с всички, които съм пробвала до момента се получава закъснение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Февруари 27, 2008 Share Отговорено Февруари 27, 2008 Еми по-слаба програма, според мене, да вземеш да пробваш Native Instrument Guitar Combos, но незнам! Мене ме кефи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nauticus Отговорено Февруари 28, 2008 Share Отговорено Февруари 28, 2008 Какви са параметрите на компютъра ти и каква звукова карта имаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 28, 2008 Share Отговорено Февруари 28, 2008 http://www.hermannseib.com/english/vsthost.htm - програма за отваряне на плъгини / виртуални инструменти / http://mda.smartelectronix.com/ Download all VST plug-ins for Windows (1.2M) - разархивираш ги /или ги инсталираш , не помня / в една папка и после ги отваряш с програмата . Иначе това което ще ти свърши най-добра работа се казва Amplitube 1.3 Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BoneLessChicken Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 28, 2008 (Редактирано) Процесорът е около 700 MHz, паметта и тя не е много, а звуковата карта е вградена и не я знам Ще пробвам и дано стане. Мерси за съдействието. Редактирано Февруари 28, 2008 от BoneLessChicken Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 28, 2008 Share Отговорено Февруари 28, 2008 няма начин да не стане стига РАМ-та да не е 32 МВ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
staff123 Отговорено Февруари 29, 2008 Share Отговорено Февруари 29, 2008 пробвай с GuitarFX 3. При нея оправянето на латенцията (забавянето) е много лесно - има 2 плъзгача за вход и изход. Кофтито е, че ефектите не са много добри, но като за програма с размер 1.2МВ не смятам какво повече може да се изисква. http://guitarfx.org/ успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 1, 2008 Share Отговорено Март 1, 2008 много е утрепана тая програма за съжаление с guitar rig (1) може да пробваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 2, 2008 Share Отговорено Март 2, 2008 днеска ей така за тест пробвах гуитар риг 2 на стария комп - п733 със вградено аудио и вървеше супер, натоварване на процесора не повече от 30% Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts