spongebob Публикувано Февруари 25, 2008 Публикувано Февруари 25, 2008 (Редактирано) Първо искам да благодаря на Сашо,който е и наш съфорумник-sasho77,че ми даде въпросния педал за да си поръчкам стигнах до извода,че и аз искам такъв....та ще видим как ще стане работата.Записа е правен с Tokai Ls85f,което си е почти лес пол,но почти Всъщност е 4,5 килограма с махагоново тяло и гриф и с PAF адаптри.От mesa-та сигнала отива директно в миксер,от където е добавен ревърб и към компа.В китарен усилавател звучи още по-добре,най-малкото динамичния резпонз е по-голям.Свиренето не коментирайте,май се поулях в къдрене От години си търся толкова тлъст драйв канал в сравнително нормален бюджет.Меса си е меса,та макар и не rectifier http://media.putfile.com/Blues-Boogie Редактирано Февруари 25, 2008 от spongebob Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Много приятно звучи. Браво и за тона и за свирнята Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Супер свирня! Звука е ясен! Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 (Редактирано) Мерси за комплиментите!Аз си установих за себе си какъв драйв тон искам...MESA Редактирано Февруари 29, 2008 от spongebob Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Учудващо добре звучи. Представям си кво ще е ако мине през комбо(поне). Май ще се поогледам тук-там за тази джаджа. Цитирай
spongebob Отговорено Февруари 29, 2008 Автор Отговорено Февруари 29, 2008 Мързеше ме да връзвам микрофони и т.н. и исках да го тествам за това,за което го хвалят-преамп с балансиран изход,който звучи еднакво добре в ПА или в комбо.Естествено с кубето саунда е много по-добър,но аз не вярвах,че ще звучи добре в миксер....и съм доста доволен! Писнало ми е да разнасям кубета наляво надясно(кубето ми е към 25 кила) и имайки впредид озвучението на много места-репетициони или заведения,няма смисъл.Няма как да има ако сигнала от мика отива в миксер за 50 лева.Месата е супер машинка и на въпроса ми към собственика му дали го продава,той се засмя Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Естествено с кубето саунда е много по-добър,но аз не вярвах,че ще звучи добре в миксер....и съм доста доволен! Писнало ми е да разнасям кубета наляво надясно(кубето ми е към 25 кила) и имайки впредид озвучението на много места-репетициони или заведения,няма смисъл.Няма как да има ако сигнала от мика отива в миксер за 50 лева.Месата е супер машинка и на въпроса ми към собственика му дали го продава,той се засмя Точно това имах предвид. Иначе, дано се изнамери някои по-"тъжен" собственик, та да го продаде. Цитирай
spongebob Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 (Редактирано) Тъжен...едва ли Просто някои хора не харесват драйв тона на меса.Нещото,в което се убедих и сам е,че колкото и да си играеш с неговото си EQ няма да постигнеш много.Звучи си като V Twin,не можеш да постигнеш голям набор от звуци,само че мен това не ме притеснява.Това,че не е много flexible е основния довод на повечето хора,които си ги продават.Забравихме да споменем-не се произвеждат вече Редактирано Март 1, 2008 от spongebob Цитирай
ultramega Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 На мен лично ми хареса звука дето си го извадил, обаче и друг път съм споделял че си мисля че 90% от добрия звук е доброто свирене, значи прави си изводите Защото какъвто и звук да се барне, в ръцете на неможещия, не става Цитирай
Recommended Posts