peshoy2k Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 ама вий кво си мислите.......то трябва и яко амп за тия дрисни тука то да не е да го ръгнеш в саунд картата и пей сърце 1-во: ако си имАл пари за това, начи ампа не ти е проблем 2-ро: требе да можеш да го настроиш всичкото тва джелезо 3-то най-вече требе да можеш да свириш :: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 3-то най-вече требе да можеш да свириш :: Ето това е причината да нямам тази джаджа, не друго!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 3-то най-вече требе да можеш да свириш :: Ето това е причината да нямам тази джаджа, не друго!!! даже и аз ти повярвах ми хайде купи ми ги, не мога да свиря ама ти като не ги щеш Цитирай
Guest kura Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 abe pi4 kolko struva takova ne6to a ? mnogo me kefi,!!! Цитирай
ALBIREO Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Моя V Amp 2 е по- добър от т'ва Абе готинко е... Ама имах едно по готинко дето ся ще поровя да ви го покажа и тогава наистина ще изпопадатИ Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Е това според мене е истината за така наречен "ол ин уан пекидж" а ето и един линк към официалната страница с демо-та: T.C. Electronic G-System Владо Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 ааа тва на тц електроник е наистина лудница!!!!!!!!!! евала Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 28, 2005 Отговорено Юни 28, 2005 Е това според мене е истината за така наречен "ол ин уан пекидж" а ето и един линк към официалната страница с демо-та: T.C. Electronic G-System Владо хубава талпа са измислили Цитирай
synchu Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Е това според мене е истината за така наречен "ол ин уан пекидж" а ето и един линк към официалната страница с демо-та: T.C. Electronic G-System Владо хубава талпа са измислили повече от добра...само да не беше 1500 ойро...;-) Фърлих и влажен поглед още като го обявиха ТЦ...ама...денги нет... Цитирай
Recommended Posts