Babyface Bob Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Отговорено Февруари 22, 2008 Момчета, ще оставя Сибила да ви отговори - вече се чувствам неудобно да говоря от нейно име :) Надявам се скоро да се регистрира! Цитирай
yakiya Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 И мьен ногу ма катьери кавъра.А в авторското малко личи ,че внимава в песента и пее по-плахо.Като я избичите 20-30 пъти ще улегне и там положението .Евала ви!!! Цитирай
Сибила Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Здравейте, мили музиканти! Аз съм онази Сибила - с инстинкта... Искам да благодаря на всички, които изслушаха записите, които Babyface Bob така самоотвержено бе предоставил. И особено благодаря за дадените мнения! Желая успех на всички ви! :-) Редактирано Февруари 22, 2008 от Сибила Цитирай
Сибила Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) Разглеждах в архива на форума за други кавъри на The Cranberries, но не открих . Ще ми бъде интересно да чуя, така че ако някой е полагал усилия в тази насока, може да сподели... Редактирано Февруари 23, 2008 от Сибила Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Здравейте, мили музиканти!Аз съм онази Сибила - с инстинкта... Искам да благодаря на всички, които изслушаха записите, които Babyface Bob така самоотвержено бе предоставил. И особено благодаря за дадените мнения! Желая успех на всички ви! :-) Успех и на теб!! Щото имаш дарбата на вроденото естествено красиво пеене, което си пролича на един обикновен диктофонен запис. Дерзай! Цитирай
Сибила Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Благодаря, Polyphone! Само напред! :-) Цитирай
SKYFACE Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) Сега чух и авторската ви идея Готина е -когато всичко се прави с любов е така Много ми харесва тембърът на гласът ти-без да те познавам чрез него разбираш за самият човек ...излъчването на доброта нежност и трепет Много по-опитни и обиграни певци не могат да постигнат въздействието на музиката-да накарат сърцето ти да тупти в ритъма на песента...да усетиш животът и поланието от нея ...Но затова трябва талант -не всеки го има, но ти го притежаваш ! Аз съм най-критичен към вокалите за мен те са адски важни за една група-на 1 во място ! Но твоят глас е страхотен ! Редактирано Февруари 23, 2008 от SKYFACE Цитирай
Сибила Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Прекрасни думи, SKYFACE! Истински комплимент! Благодаря ти! Цитирай
bulby Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Това парче не ми е след любимите на Cranberries, но пеенето е супер Определено трябва да пробвате да го запишете с по-добро качество. Цитирай
Сибила Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Благодаря! Надявам се съвсем скоро да се случи! Цитирай
Грация Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Страхотен глас!! Много съм впечатлена, наистина. Много успехи! Цитирай
Recommended Posts