edgecrusher Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 Най-после намерих време да отрежа едно клипче от участието ни в благотворителния концерт за Витек и Кован от Decapitated миналия месец. Надявам се да ви хареса, тоя път звука е малко по-добре. Impergium---The-Nameless-One-29-01-08 Цитирай
the_gorer Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Изпълнение - 10/10 Имидж - 10/10 Хъс - 10/10 Басистка - 20/20 Horns up за една наистина благородна кауза. :) Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Май ви е време за концертен албум, а? Саунда е, доколкото се чува от кривенето на микрофона на камерата, перфектен. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Евала ! И на мен ми се струва че звукът ще е на много добро ниво за наживо ! Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 3, 2008 Автор Отговорено Март 3, 2008 Хех, благодаря за добрите думи! Да,звука в повечето клубове е задоволително добър, като се има на предвид че свирим и със собствен гиър, т.е. китарния звук е направен предварително. Сега научих нещо интересно за самия концерт от този запис Понеже сцената беше много тясна и почти нямаше място да се направи една крачка дори, случайно съм бил застъпил кабела на басистката и затова тя ми хвърля такива зверски погледи по време на цялата песен,а аз изобщо не съм забелязал и така и не се преместих. В последствие разбрах, че по този начин съм и ограничил още повече възможноста да шава хахахаха. Голям майтап стана ,когато ми се оплака наскоро. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2008 Отговорено Март 3, 2008 ^ Изводът е, че ви е време за изяви на по-голяма сцена. В пряк и в преносен смисъл. Цитирай
Crimson Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Суперрр! Много яка песен. Яка композиция! Чакаме турне в БГ П.С. Ден кажи на другия китарист, че тая негова дълга косичка си има предназначение Цитирай
edgecrusher Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 За съжаление както се оказа в последствие , това беше последната ми изява на живо с тази група. Скоро след този концерт групата се разби. Другия китарист( и основател) реши да напусне,а останалите не пожелага да продължим без него. Сега събирам хора за нова банда (www.myspace.com/bandindenial) с която ще продължавам в същата насока. Благодаря на всички за позитивните коментари. Цитирай
Recommended Posts