Jump to content
Българският форум за музиканти

ПОРЕДНИТЕ ДРЪНКАЧИ :)


AbLaZe

Recommended Posts

Айде бе хора пишете някакви коментари,не се притесняваите дори и мнението ви да е негативно няма лошо.Не се притесняваите да критикувате или да давате савети,все пак от вашите мнения наи добре ще разбера какво не ви харесва,така ще ми помогнете да го коригирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега :surprise: радвам се да разбера че в родния ми град Лом са останали некакви действащи металюги! Монтана, Лом - все едно! Едно време го минавахме това разстояние със симсоните и за около 5-6 часа, защото закъсвахме по няколко пъти на симсон хаха :yahoo::tomato:

Така де - успех в начинанието на метал каузата! Имате какво да доизкусурявате - на първо време много липсват вокали на дадената тема.. по едно време толкова ми липсваха, че сам си изтрашарих (макар по-скоро да е някакъв дет ) малко диагноза цироза глас :):blush: Китаристът малко да попупражнява ритмиката с palm mute (заглушаването с ръка), защото на определени моменти му се губи леко ефекта от "жуленето"! Свирете с метроном - пак заради китарата леко на места се бави! И пак за китарата - да си изравни пича нивата на блендите от ефекта, защото не съответстват! :dance: Басът стои стабилен, барабаните предполагам за разписвани с програма??

Аве дерзайте ве, хора! Свирене му е майката! И се обаждайте като направите някакви нови неща или пипате стари - да слушаме :):no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми мисля скоро да кача някакви клипчета които са от скоро,защото тези песни са записвани преди две години.Иначе барабаните аз ги записвах(не чрез програма,ами живо свирене).Колко до песента Rage and pain,записвана е с три различни ефекта :cheers2:,първия е някакъв zoom,behringer някъв,и след солото пак с берингер но в-амп еденицата.И вокали ще добавим.Мерси за съветите и отзивите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да добавя,може да съм записал барабаните леко неудачно,но преди две години бях начинаещ.Сега съм се поошлаифал,ама пак си не мога :bravo:.(Повторението е майка на знанието)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пак пиша в собствената си тема:),има още една песничка вече в май спейс,до няколко дни и третата ще кача,като свършат опитите да и докарам по приличен звук.Изобщо ако има нещо ново,тук ще спамя :D , така че наминаваите покраи темата от време на време :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И третата песен е качена.Пооправих звука им ама пак са зле.Работата продължава!Скоро ще има видео!И още песни надявам се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Здравейте отново всички вие,които умеете да свирите за разлика от нас ;).Тук може да видите два клипа от декември месец-с лошо качество е и клипа и групата.Enjoy.

Редактирано от AbLaZe
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.