gerenov Публикувано Февруари 20, 2008 Публикувано Февруари 20, 2008 Здравейте. Имам китара Stagg X300-BK и я използвам за ритъм. С два хумбукера е и ми се ще да ги сменя. От семпли, които съм слушал и каквото съм чел, съм си харесал тези два: D SONIC DP207 за бридж, и PAF JOE DP213 за нек. Тъй като засега имам възможност да сменя само единия, кой е по-добре да сменя - бридж или нек? Също коментари относно избора са добре дошли. Става въпрос за прог рок-ритъм. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Ако наистина свириш ритъм китарни партии предимно, е по-добре да смениш бриджа, защото реално той е в употреба по-голямата част от времето. Нямам идея как точно звучи избрания от теб модел, но ако ти харесва - Go Ahead! Цитирай
gerenov Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 Мерси за инфото. Ще постна някои семпли като ми пратят Drop Sonic-a. Пак от чужбина ще да е.xxxx нямат DP207 Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 А ако не ти трябват сменените хъмбъкари, може ли да ми пишеш защото искам да ти ги купя!!! Китарата ти много ме кефи, а относно този D SONIC DP207 , съм чувал доста положителни отзиви!!! Цитирай
Recommended Posts