keeper Публикувано Февруари 18, 2008 Публикувано Февруари 18, 2008 Някой може ли да сподели опит - HB и S - читави ли са като звук - разбрах че РФ ги продавали, ама на какви цени? Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 въпрос на гледна точка , мен не ме кефят , някои друг ще ти каже че го кефят .А относно дали са читави може и така да се каже - читави са ! Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 На мен ми харесват хъм-овете,кой модел те интересува?- http://www.jhs.co.uk/wilkinson.html Цитирай
PRIMO Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 (Редактирано) Stratevcaster2, кои продукти на wilkinson визираш под "не ме кефят" ,кои си чувал и защо не те кефят? ако нямаш нещо конкретно да кажеш, по-добре не пиши колкото да "има нещо". по темата : цената на това е 53 лева. WMSHN Neck – £19.99 WMSHB Bridge – £19.99 Available in black only, these full size humbucking pickups are passive, ceramic magnet units, designed for neck and bridge position placement. They feature individually adjustable polepieces for balanced and accurate string response. тази серия на vintage ги ползва. Редактирано Февруари 18, 2008 от PRIMO Цитирай
Rock Forever Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Интересна тема. Някой може ли да каже нещо за синглите понеже след изпитите съм се наточил да си сменям адаптерите на squier-a. Искам да запазя сингъл звученето, нещо от типа на Гилмор и Клептън. Дали тези адаптери биха ме доближили поне малко до тази идея? Поздрави Момчил Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Абе, кво ще стане, ако се менкат местата им? Чак пък толкова различни характеристики имат нек и бридж адапторята? Въй... Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 (Редактирано) ам нищо няма да стане - на страт оригиналните 6к са и 3те еднакви, дори ако имаш 3 съвсем еднакви може да си направиш "среден" като обърнеш алнико магнитите и смениш жиците обикновено "бридж" адаптерите са по-мощни, защото там трептенията на струните са по малко и ако са с мощността на нека звучат тънко и слабо спрямо същия на нек - пример пак страта аз съм навит да пробвам по-нататък един бридж за джаз бас - гледам май ползват алнико магнити в повечето си адаптери - ако са навити добре няма причина да нямат "истинския" звук - лятото взех хъмбъкер jhs и беше стегнато навит и парафиниран което е доста добре за парите си Редактирано Февруари 18, 2008 от Overdrive Цитирай
keeper Отговорено Февруари 19, 2008 Автор Отговорено Февруари 19, 2008 По това което пишете изглеждат добра алтернатива на скъпите си събратя......... Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 пробвал съм само сингълите и не ми харесва тона затова не ми се рискува да взимам евтиното при положение че няма да ми се хареса .... Цитирай
Recommended Posts