Slide Отговорено Февруари 21, 2008 Share Отговорено Февруари 21, 2008 Здравейте ! Та... аз принципно си свиря с Squier bullet strat (честно казано за тия пари съм доволен а и съм начинаещ) и .. кубето е Behringer V-tune GMX110, обаче дисторжъна ми е някак слаб.. неска уж свирих Metallica - Eye of the beholder и не ми звучеше толко здраво. особено кат правя тия "Palm Muting" звучат супер тъпо.. или примерно искам да изсвиря Halford - locked and loaded (и свиря си там) ама .. усещам че дисторжъна ми е някак си слаб, а искам китарата да реже яко и гледам разни педалчета тук-там по форума и тъй като не ги разбирам и аз ще питам какво ми препоръчвате .. за тоя стил музика. принципно се кефя на яко хеви метъл..... и тъй като ан скоро се оръсих 35 кинта за калъф за китарата (акъл море главата ми - джезве, ама поне е як ! ) сега мога да заделя до 80 лева за некво педалче .. та ако има нещо добро за тия пари (ест. то за 80 лева знам че не мога да зема най-доброто) и така.. аз съм от асеновград, мога да си купя нещо от пловдив ако се намери .. абе просто ми обяснете какво според вас ми трябва искам яко хеевии :D С китара с единични адаптери, като Squier и strat китарите, като цяло, трудно ще изкараш яко хеви метъл саунд. И тука пак, като всяко правило, си има ззключения. Чувал съм Squier-и за по ~300 лв. , които звучат доста по-тежко от повечето такива, а пак са с единични адаптери. Щом искаш "яко хеви" - посъветваха те за дисторшън педал. Замисли се обаче и за поне един двоен адаптер на бриджа. Щото така с тия сингли palm muting-а хич няма да ти звучи като хората. Моя Squier, примерно, е много .. да кажем лек от към звучене. Много е далече от жиците, обаче го осъзнах по-късно, когато започнах да се зачитам повече и да обръшам внимание на повече работи. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts