BlueZone Публикувано Февруари 13, 2008 Публикувано Февруари 13, 2008 Ей тука едно демо с една певица: Time To Go Цитирай
Dan Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Малко тихичко ми звучи вокалистката. Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 14, 2008 Автор Отговорено Февруари 14, 2008 Мдам...тихичка е, ама ще я усилим като се запише парчето кат' хората... Цитирай
Geo Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 Парчето има много интересна атмосфера.Според мен си постигнал много добро въздействие върху слушателя. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 Началото ми пълни душата - страхотно! Много много просто Нататък не ми се връзва нещо с интродукцията, като влезне кантото с куплета. След това на 0:57 прехода също, защото е като интродукцията хахаха Според мен един тип кънтри втори глас (мъжки), ще му се отрази добре тоже, вкл. и на куплетите Изцяло лични мнения и впечатления разбира се, които могат изцяло да се различават от авторската концепция. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 (Редактирано) Мацката пее много гот! Напомня ми на блендата на Alannah Miles... Парчето звучи много добре! И е много хубаво според мен - аз принципно съм фен на авторството ти... Барабаните са добре направени, но като звук не ми допадат нещо... Същото се отнася и за вокала и по-точно за реверберацията (стува ми се, че не е влязъл достатъчно добре в микса - от там и илюзията за плоскост на вокала, но не е така, защото мацката пее страхотно, но трябва да й се fit-не вокала в микса - с повечко реверб, компресия и EQ мисля. че ще стане) Китарите ти, както винаги, звучат много яко! Мацката на места има неточности с интонирането - ще си трябва поправка на неточните места, за да стане по-добре (може и Auto-Tune да помогне). Редактирано Февруари 14, 2008 от Ивелин Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 14, 2008 Автор Отговорено Февруари 14, 2008 Мацката я цаних да го пее това парче, именно защото я чух как пее Alannah Miles BTW Auto-tune не харесвам особено. Когато наистина се налага корекция, ползвам Melodyne. Естествено има още доста работа по тази песньовка. Все пак това пеене е малко или много примерно изпято и записано, а след това директно експортване без никаква обработка. Като го презапишем, ще пусна финалния вариант. Идеята за мъжкия кънтри глас никак не е лоша всъщност...ще се помисли по въпроса Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Уау! Това парче отвсякъде ми влезе под кожата! Мацката има разкошен глас! Личи си, че е записала набързо, но това няма значение, важна е идеята. На мен пък не ми харесва идеята за 2-ри глас върху куплетите и то тип кънтри. По-скоро 2-ри глас на втората час от втория куплет, за да има развитие, динамика, за да диша парчето. Но лично мое мнение е, че 2-рият глас трябва да е отново нейн и да е доста висок. Поне така ми звучи на мен, де. П.П: Настина много прилича на Алана Майлс. Много поздрави на девойката, супер е! П.П.П: Китарите са много готини! Айде, кога да чакаме албум? Цитирай
Bulgarian Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 На мене пък вокалите ми звучат грубичко ....липсва ми финес ,липсва ми фраза - ...хммммммммм иначе не е лошо като музика определено Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Може би, защото е записано като демо - информативно. Абе, забелязала съм, че като се появи някой който може да пее или свири хубаво, все ще се намери кой да му намери кусур, дори и причината да не е генерална. А има некадърници, които постват тук редовно и за да има мир, всички се изказват "колко било яко" и т.н. Цитирай
MadHatter Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 (Редактирано) Гласът! Неочаквано някак, като се имат предвид предишните ти творения с вокалистки. А трябва да спомена, че по принцип много мразя кънтри звучене, но тук не ми се натрапва. Действай там, искам про версията Редактирано Февруари 20, 2008 от MadHatter Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 21, 2008 Автор Отговорено Февруари 21, 2008 Ше ти дам сериен номер, да стане про Като стане готова, ще я пусна...засега толкоз Цитирай
Scavenger Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 парчето е доста живо...на мен ми хареса пп;и дано си приел извинението ми за new level Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 28, 2008 Автор Отговорено Февруари 28, 2008 Хммм...какво извинение...? Припомни ми. Цитирай
Recommended Posts