RockoBG Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Супер е! Ама ако изсвирите нещо на Europe ще се накефя много! Пич не се прави така! В смисъл - не си на сватба. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Здрасти Стелиане, разбрах че много те кефи EUROPE, ми ако имаш време влезни в сайтеца и там има едно кавърче на въпросната банда - Carie - любимо парче, не искам да го поствам тук, щото пак ше ме нагънат за не толкова качественото миди за бекинг трак...ама мисля че китарките и гласовете са си много добре, това си е лично от мене...в най скоро време ще има и нещо на живо с бандата...ама още ни мъчи ХАРДУЕРА ! , дано се оправим поскоро ! Чух, го кавъра, много е як Цитирай
satanas Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 На мен ми харесва как се е получило... колкото до мидита, ала-бала - подробности :> Цитирай
col_radin Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 БРАВО БЕ ОБРАЗ!МНОГО ПОЗДРАВИ ТО POISON!!! Цитирай
KingdomX Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 Много готино парче, което е също толкова готино изпято!!! Много ми хареса, вокала кърти мивки и .... аве готина работа!!! Цитирай
Recommended Posts