Rocka rolla band Публикувано Февруари 12, 2008 Share Публикувано Февруари 12, 2008 Здравейте и от мен, реших и аз да пусна едно кавърче тук...умирам за тая песен...ще се радвам да чуя и вашето мнение... чао за сега и ..........Long live Rock & Roll I surrender Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Суперско! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 И аз много харесвам тази песен. Миди-то е с много ниско качество. Изпяването ритмически не е вярно, освен ако не го направил нарочно, за да не копираш оригинала, а да е твой си вариант. Транспонирал си го с тон и половина надолу - лошо няма. Търнър по принцип пее толкова нечовешки, че дори сам вече на тези си години му е трудно да си изкара старите неща. Смятам, че ще прозвучиш много по-добре, ако запишеш една чиста китара+една солираща отгоре, без никакви други инструменти. 2 китари и глас - unplugged version, поне ще прозвучи чисто и стилно. Това миди наистина много загрозява нещата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rocka rolla band Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2008 (Редактирано) И аз много харесвам тази песен.Миди-то е с много ниско качество. Изпяването ритмически не е вярно, освен ако не го направил нарочно, за да не копираш оригинала, а да е твой си вариант. Транспонирал си го с тон и половина надолу - лошо няма. Търнър по принцип пее толкова нечовешки, че дори сам вече на тези си години му е трудно да си изкара старите неща. Смятам, че ще прозвучиш много по-добре, ако запишеш една чиста китара+една солираща отгоре, без никакви други инструменти. 2 китари и глас - unplugged version, поне ще прозвучи чисто и стилно. Това миди наистина много загрозява нещата. Здравей Infinity, съгласен съм с тебе за ниското качество, то не е само на миди-то, ами и на цялото парче,мисля си че дойде от голямятя компресия накрая на мп3 - ката, ама карай - това не е кой знае какъв проблем. За ритмически изпяното - да точно така го почувствах и ми се струва готино Държа да отбележа че китарките си ги изсвирих с голям ентусиазъм и ЖАР , а за пеенето да не говорим ...ама беше доста забавно. Ще се опитам с 2 те китари и глас, може пък и по готино да стане Ами сега се сетих че имам едно такова unplugged в сайта на Rocka Rolla , и май вярно е по готино само с китарка и глас... Редактирано Февруари 12, 2008 от Rocka rolla band Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 И мен ме кефи така изпято Бравос, гот се е получило, а ако и бекинга не беше миди.. Но е яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Февруари 13, 2008 Share Отговорено Февруари 13, 2008 Земляк пеенето и свиренето е супер ако искаш мога да ти пратя бекинг трак на таз песен. Вас съм ви гледал преди 7-8 години, около един басейн беше концерта в един град до пазарджик , даже и двд след това имаше , тогава започвах тепърва да свиря и концерта ми подейства много вдъхновяващо , спомням си червения страт и как пееше Уайтнсейк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Февруари 13, 2008 Share Отговорено Февруари 13, 2008 Много готино изпято. Имаш яка бленда...напомня ми на Пол Стенли... Ще ми е интересно в тази връзка да чуя парче на Кис, изпято от теб Good Luck Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Февруари 14, 2008 Share Отговорено Февруари 14, 2008 и на мен ми е любима,даже като съм в колата понякога си я пускам по много пъти (незнам точно колко ама над 5) изпълнението не ме дразни значи е добре...ама още по добре ще е с живи инструменти или читави ВСТи-та Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Адам Отговорено Февруари 14, 2008 Share Отговорено Февруари 14, 2008 Първо да поясня,че нещата,които ще кажа са си лично мои 'размисли и страсти'. Така .. Относно импровизирането във вокалните партии - добре е да го има,но мисля,че в случая е прекалено.Има места,където вокалите звучат все едно са извадени от блудкава балада,на други са толкова променени,че ако не знаеш текста нема се сетиш,че това е въпросната песен.Също така съм на мнение,че въпросните промени са и причината песента да не се доближава до оригинала по отношение на динамиката,което вече е лошо .. Хубаво е да има импровизации,но лично аз мисля,че в случая идват малко в повече.Въпросът за VST-тата няма какво да го коментираме. Един съвет от мен - запишете я на живо от някое участие .. да се чува,че е от концерт,да се чува публиката и т.н. .Така направен кавърът е много по-въздействащ и по-лесно се добива представа за групата като цяло.Никой няма да обърне внимание,че е с по-кофти качество. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rocka rolla band Отговорено Февруари 15, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2008 (Редактирано) Благодаря пич, но от коментара ти не разбрах нищо сьществено и дали те кефи парчето ТАКА изпято, а не точно като оригинала , защото темата с качеството я обсъдихме от какво е.... и остана другото. Далече съм от мнението ти че няма нищо общо с въпросната песен , просто си решил да поразсъждаваш малко повече от необходимото .... За съвета ти накрая - прав си ! Редактирано Февруари 15, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Адам Отговорено Февруари 15, 2008 Share Отговорено Февруари 15, 2008 ЛИЧНО на мен,така изпята,песента не ми допада.Съжалявам,че 'поразсъждавах малко повече от необходимото',но нали в крайна сметка затова си пуснал парчето - всеки да си изкаже личното мнение.Не доумявам защо реагираш така от една лична позиция по въпрос,който ТИ си задал.Както и да е,успех ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pro stack Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 жестоко,много яко!!!!1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Февруари 18, 2008 Share Отговорено Февруари 18, 2008 Супер е! Ама ако изсвирите нещо на Europe ще се накефя много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rocka rolla band Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 20, 2008 Супер е! Ама ако изсвирите нещо на Europe ще се накефя много! Здрасти Стелиане, разбрах че много те кефи EUROPE, ми ако имаш време влезни в сайтеца и там има едно кавърче на въпросната банда - Carie - любимо парче, не искам да го поствам тук, щото пак ше ме нагънат за не толкова качественото миди за бекинг трак...ама мисля че китарките и гласовете са си много добре, това си е лично от мене...в най скоро време ще има и нещо на живо с бандата...ама още ни мъчи ХАРДУЕРА ! , дано се оправим поскоро ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2008 Share Отговорено Февруари 21, 2008 "Аз съм Ренбоу, Азсъмренбоу" <- това съм го чувал наистина Мноо яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts