spongebob Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Много яка банда сте,гледал съм ви няколко пъти на живо,клипа има заряд,фен съм!Не си падам много по alternative(не ща да категоризирам, не знам дали такова точно свирите),но сте банда!!! Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Поздравления за клипа Станало е много добре.Най-добрият български алтернатив! ...само да попитам...тоя клип ваш ли е?: Цитирай
TONY Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Поздравления! Клипът е готин. Успех на бандата! Цитирай
TONY Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Поздравления! Клипът е готин. Успех на бандата! Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Отговорено Февруари 12, 2008 Мерси много за пожеланията. И Марине, това наистина сме ние, ама като бяхме по- млади. Поздравления!Клипът е готин. Успех на бандата! Цитирай
Recommended Posts