Fender_str Публикувано Февруари 7, 2008 Публикувано Февруари 7, 2008 (Редактирано) 1)nickname: Fender_str 2)Възраст: 21 3)Образование: средно техническо 4)Вашият инструмент/и: Китара 5)Предпочитан музикален стил: Блус 6)Вашият вдъхновител: Gary Moore 7)Досегашни (не)реализирани проекти: да имам чопър 8)Странични интереси: чопъри, електроника 9)В кратце(или с две думи за вас самите): С тоци се занимавам от как се помня. С музика от 15 годишем с първата си заплата си купих една кухарка мечта ми беше от малък тъй като майка ми свиреше когато бях дете. После нейната кухарка се затри и така Имам група на име Blind Chords по-рано Cocolino Ходил съм на уроци преди да вляза в казармата при Александър Петков човекът който ме дръпна напред с композирането. Последната ми страст са чопърите т.е. не последната но в момента съм на път да я осъществя с още двама приятели намерихме гараж в който да се занимаваме с това. Друго, другооо.. май няма Радвам се че попаднах в този форум запознах се с много полезни хора предполагам ще продължавам да се запознавам с такива. Редактирано Февруари 7, 2008 от Fender_str Цитирай
Recommended Posts