ultramega Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Много добре е станало. И свирня и звук са на ниво. Само според мен звука на баса никак , ама никак не се връзва с китарите(мое мнение). пп. между другото оригинала не съм го чувал от години, така че не знам там как е. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Баса е направен колкото да подчертае липсата на каквито и да е други инструменти Иначе тенкс за мнението . Ти ще се включиш ли с нещо ? Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Ами Crazi Train беше единствента песен, която със сигурност , знаех че е с Rhoads и ти вече ч направи Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Ами то като гледам колко хора са й скочили на тая песен ... бих се отказал това изпълнение да влезе в "чарта" . Ще се разпиша с нещо друго Цитирай
TONY Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 (Редактирано) ^ това доста добре си го направил. поздравления. за другото - както си решиш - готов бекинг , миди - органичения няма. има вероятност - контеста да се прeвърне във - "всички свирим Крези трейн " ultramega - и без това не си започнал да работиш по темата, направи като мен - аз онзи ден преслушах открай до край и двата албума. според мен , вторият Diary of Madman, като цяло е по - добър . crazy train е първото парче от първият албум и явно е най - доброто ( или поне най запомнящото се, характерно...) да си призная Quiet Riot - отдавна не съм си ги пускал. може и в някой от двата им албума да има нещо, което да те изкефи. спомням си Metal Heаlth. Редактирано Февруари 10, 2008 от TONY Цитирай
TONY Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 а за любителите на акустичната - класическата китара , Ренди е завещал едно парче Dee. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Тони , ти коя песен си избра да запишеш ? Цитирай
TONY Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) И аз Crazy train - най любимата ми. Ако успея, ще направя и Diary of Madmen. Кой, каквото успее да запише до 18 март! И на 19 - ти Март ще направим пула. Време има - може и по две парчета да се направят. Мисля, че е по правилно е, да го направим точно на датата, а не примерно 10 - 15 дни по рано. Ще стане както с Даймбег - точно на деня. Междувременно, за да вървят нещата , следващият контест ще бъде обявен в началото на месец Март. Редактирано Февруари 11, 2008 от TONY Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 И аз си избрах парче и даже вече наредих барабаните Цитирай
bony Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Май аз ще съм първи с първото ентри . Ето и линка - http://media.putfile.com/Crazy-Train-First много добре си го направил Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 Аз съм вътре, само със соло обаче този път. Слушах Един албум, избрах си парче... Когато започнах да правя куплетите и припевите обаче без вокал, не ми се хареса никак. Парчето е яко а същевременно е на 1-2 тона. Скучно ми се стори както за свирене така и за слушане(когато е без глас отгоре), затова сглобих само солата от песента на едно място. За целта се наложи да намеря "ръчката" на флойда, да я избърша от праха и да я завия на мястото и Това е един от редките случай, когато ползвам флойда, както вероятно ще си проличи от записа ... хаха Покрай планината-SOLO Цитирай
TONY Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Отговорено Февруари 16, 2008 Добре е и така, щом си решил, нека да е само соло. Всъщност, днес си мислех, че в Куаят Раят, макар и вокалът Кевин ДуБроу да не е никак лош, друго си е когато Ренди е с Ози. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 ultramega Въпреки , че бих се радвал да чуя цялата песен @Тони , кажи някоя добра песен на Куайъйт Райът с Ренди ? Просто не ги знам изобщо . Цитирай
TONY Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Отговорено Февруари 16, 2008 Glad all over, примерно. Ще взема да ги дръпна и да ги преслушам, че не ми се рови из касетките. Цитирай
baitanas Отговорено Февруари 16, 2008 Отговорено Февруари 16, 2008 Lord Of Darkness и ultramega много добро свирене и много добър саунд Реших да се включа като врътна едно видео върху бекингтрака на Ай Донт кНоу... Не се постарах особено а и звука е отврат ама с любителски апарат толкоз... http://media.putfile.com/i-dont-know-1-50 Цитирай
Recommended Posts