kolio_k Публикувано Февруари 6, 2008 Публикувано Февруари 6, 2008 Днес тук валя особенно депресивен дъжд,който записах и после насложих в това също някак депресивно(и аз не знам защо) парче PMrain Записах го спонтанно,свиренето би могло да е по на ниво,но беше моментно настроение.Надявам се да допадне на някого Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 екстра е , много добре се е получило . Ако на всеки дъжд пишеш по едно такова до края на месеца албума е готов Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) Чувал съм, че има хора по северните части на земята, които заради лошия климат изпадат в депресия и посягат на живота си (думата за това беше нещо като "климатопатология") Ти просто пиши песни, като е лошо времето и излизай повече на слънце, като имаш възможност! Много хубав звук! Дъжда, който се чува истински ли е или е семпъл? Редактирано Февруари 6, 2008 от Ивелин Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Отговорено Февруари 6, 2008 Бързам да спомена че ,парчето не е мое,а на Скофиилд.Просто споменатите метео условия ме подбудиха да го изсвиря в този му вид.Преди съм го свирил в секстет с три тръби,то си е нещо подобно в оригинал.Иначе си е дъждът си е съвсем истински(записах с два кондензаторни мика на терасата),но клъцнах само част от записа и направих луп. Мерси на всички за слушането и коментарите.Най интересното за мен е ,че не мога да си обясня защо това парче ми звучи депресивно,при положение ,че е доста мажорно.И при вас ли е така Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Според мен "депресията" се получава от смяната на тоналните центрове Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 То ви удави в тая Швейцария ако това е нужния компонент да се прави приятна музика - що не вали всеки ден? Много, много приятна музичка Цитирай
RUINIK Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Много е готино..табове има ли? Цитирай
Geo Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 Не усещам нищо депресивно.Точно обратното-много светло и нежно чуство. Цитирай
bony Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 много красиво много хубав саунд много добре изсвирено,направо си е на световно ниво,направо нямам думи интересно че е на Скофийлд,а на мен най много ми напомни на Акустик Алхими Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 7, 2008 Автор Отговорено Февруари 7, 2008 Благодаря,колеги.Много се радвам че ви харесва. Съжалявам ,нямам табулатури.Парчето е свирено по лиидшит и просто хармонизирам мелодията,няма никакъв определен арнжимент Цитирай
Recommended Posts