musicman Публикувано Ноември 12, 2004 Публикувано Ноември 12, 2004 1)nickname: musicman 2)Възраст: 30 3)Образование: Незавършено висше Трябва да си напиша дипломната работа 4)Вашият инструмент/и: китара, вокал, посвирвам и на синт (много любителски) :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: Обичам мелодичните стилове - Рок, метъл, фънк, джаз. 6)Вашият вдъхновител: Bettencourt, Yanni, Webber 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Crazyhouse, Uzurpator, а новите ми проекти още нямат име. Искам да се науча да свиря по-добре на синт. 8)Странични интереси: Програмиране ( все пак това ми е професията ), компютърни игри, природа, изкуство... със сигурност изпускам още няколко 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Водолей, много разсеян и зает Обичам и оценявам честноста и приятелството. ми... в общи лини това е :guitar: :violin: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Ами добър ден и от наша светлост :hello: Цитирай
Recommended Posts