Jump to content
Българският форум за музиканти

Снимки на музиканти


Recommended Posts

Предлагам да се създаде галерия или тема или по някакъв начин който желае да може да изпраща свои и снимки на колеги. При съответни правила разбира се. Освен саунд да оставим за поколенията и снимков материал. За да могат и феновете да си свалят снимки на групата която са харесали предишната вечер. Лично на мен ми е интересно как изглеждат Личо Стонса или Дичо Страшния например. Звона, Башев, Жиката, Бат' Кольо? Или: "Ха, този пък кога е свирил с тези?" Могат да се редят по раздели, по години и стилове. Помогните, пишете още по темата! Може да излезе нещо хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята ми е за огромно количество снимки- хиляди. Дуа, триа, големи групи, сами музиканти, клубове, пиано барове, някои редки снимки. Например аз имам снимка на Андрей Башев-пиано как свири бас-китара на сватба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай, но идеята за правене на подобна галерия е малко абсурдна. В смисъл... там ще трябва да се наложи супер як контрол и да пазим галерията да не я хакне някой сладур на 14 години, който е намерил експлойт за нея... Като капак на всичко няма да можем да следим всичко което се качва, а ако се качва с одобрение на модератор или администратор, ще стане дълго и широко. Той ще трябва по цял ден да се занимава само с това. Има сайтове за споделяне на файлове, където могат да се направят галерии. Там няма да е проблем да се направи подобен експеримент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Например аз имам снимка на Андрей Башев-пиано как свири бас-китара на сватба.

 

 

...много важно!!!

... аз пък имам снимка на бръмбър дет бръмчи :P

 

...верно ,че ги има всекви..

...ай да напраим тема за снимки на чалга певици с руси перуки ...щото аз само такива имам :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.