Guest kura Публикувано Юни 14, 2005 Share Публикувано Юни 14, 2005 аре пичове от равното поле,кажете ми ако обичате-тарся си адаптери за ел.китара(комплект)ОБАЧЕ да са ка1ествени,не некои ''лайна'',а наистина да вьршат работа,и ако може някакви адреси,щото не знам много музикални магазини в софия. МЕРСИ предварително ........ а м.другото китарата ми е MAYSON по модел на IBANEZ(ноо яка китарка,но адаптерите и са изгьрмели ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 Ами най-популярните варианти са Seymour Duncan, DiMarzio И EMG. Първите две марки можеш да ги намериш в магазина на xxxx - Княз Борис I, 117. За EMG - не знам да има свестен източник. В RF има и други адаптери - Fender например. Ходи и разгледай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 Ами най-популярните варианти са Seymour Duncan, DiMarzio И EMG. Първите две марки можеш да ги намериш в магазина на xxxx - Княз Борис I, 117. За EMG - не знам да има свестен източник. В RF има и други адаптери - Fender например. Ходи и разгледай. абе, ти нали бачкаш там бре, аре..... и рекламите . В интерес на истината тва е магазина, дето е добре да идеш Хубави нещица има и цените са си мн добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 (Редактирано) Е реклами, не-реклами са верно си е, че в Райзинга има най-много избор на качествени адаптери от където и да е в България...Абе въобще вече си мяза на истински китарен магазин.... <_>(въпреки прекаленото за мен количество Фендъри на квадратен метър хехе <_> п.с. аз не бачкам там .....хм....което ми напомня, че трябва да намина за един суитч, който е малко вероятно да има ама знае ли човек... Редактирано Юни 14, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elmo Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 а някакви ориентировачни ценички, че май и аз трябва да сменя поне един. По ефтинички, кат за наща фирма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 И аз не бачкам там, щото не се получи работата, обаче вярното си е вярно - това е магазинът <_> А за евтини - има доста <_> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elmo Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 а ако някой ми препоръча магазин в варна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 а ЕМG каде може се намери в бг по точно медела 81 който не знам дали ще стане изобшто на ибанеца Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts