heddi Публикувано Януари 29, 2008 Публикувано Януари 29, 2008 Какво знаете за марката Big Beat или по-специално за Big Beat Stage 520? Понеже ми е попаднала такава оферта, става ясно и че финансите са ограничени, та въпроса ми е става ли за нещо ако имате някакво инфо или сте се срещали моля споделете с неукия Опитах се да намеря някаква информация във форума, но безуспешно. Мерси! Цитирай
vihro Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 За съжаление дори Гугъл няма представа какво е това Цитирай
makedonetsa Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Това като гледам си е STAGG - TIM1 едно към едно ! Явно вече всичко се прави в един два завода в Китай (поне евтините модели) само под различна марка . Цитирай
vihro Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Аз никога не бих заделил пари за такива барабани-НИКОГА.Един запазен Тактон с хубави кожи звучи прекрасно и върши работа докато си събереш средства за нещо в което си струва да инвестираш,защото инструмента на музиканта е точно това-ИНВЕСТИЦИЯ!Успех от мен Цитирай
heddi Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 Мерси за инфото и съветите. Определено ще изчакам докато заделя повече даже както излиза и чакането няма да е толкова дълго. Благодаря отново Цитирай
Recommended Posts