rosha Публикувано Януари 28, 2008 Публикувано Януари 28, 2008 (Редактирано) Ето линк към новото ни парче:www.wickeda.net Благодарим предварително за всички мнения и критики Редактирано Януари 28, 2008 от rosha Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Евала човече ! От първия албум (когато бях на 15) ви слушам и не омръзвате ! Тоя завой с групата беше много добра идея, излязохте от един дълъг цикъл директно със свежест и усмивка и със същата енергия като в началото. Просто е много готино и усмихващо. Поздрави от един Сливенски агент в Холандия ! И наздраве като в Бремен отдавна отдавна Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Яка песничка Поздравления !!!! Цитирай
rosha Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 Мерси много,човек!Много поздрави на Сливен,Бремен и Амстердам Цитирай
Icarus Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Днес я слушах по Тангра - яко, яко Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 и аз като колегата Icarus, а песента е супер, поздравления Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Малко (де)градивна оценка, че снощи само похвалих наедро. 1. Микса и мастеринга са много по - добри от тези в предишните албуми. Особено като ги сравня с звука на "Питам се, питам" или "Ми, да", които са много яки парчета с недостатъчно як звук за мен. 2. Не знам как сте се оправили, обаче в момента звучите по - пълно и завършено само с един клавир, отколкото преди с цяла брас секция. Явно Харанжиментите почвате да ги изпипвате все по - добре. В началото пианото ми се струваще тънеещо, все едно се нуждае от малко повече ниски среди или бас. После си пуснах албума Wonderful на Madness и открих че клавишните ви звучат по - яко като саунд дори от техните (тук сега ще ме обвини някой в богохулство сигурно ) 3. Много съм недоволен, че нямате скорошни дати в Холандия. Изключчително. Това ви е голям минус на песента Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 (Редактирано) Парчето е много готинко! Аз съм фен на бандата от самото й начало ... Редактирано Януари 30, 2008 от Ивелин Цитирай
rosha Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 Благодаря много за оценката,особено за звука,тъй като миксинга го правихме сами и бяхме много притеснени за звука,не че сега не сме...колкото до мастеринга,направихме го в щатите ето така за проба и сме много доволни,ако някой се интересува ето линк на студиотоundefined Цитирай
bras72 Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 евалата рошафффффф много е добро ех това мазе в Божурище още хубави неща се раждат там кефите ме повече от преди браво заебах препинателните ама нищо поздрави Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 ...поредната свежест ...една от най-яките банди сте в БГ... ...супер звучите - а вокалите - чудесни текстове,както винаги ...поздравления!!! Цитирай
fLiSk Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Малко нахално да попитам: Можем ли да очакваме същото качество на запис на "Рецепта за..." ? Или това ще си остане с името Guava Jelly ? И изобщо абе ей такива неща дето гъделичкат и говорят, че ще има още добри изненади скоро Цитирай
Recommended Posts