noti4ka Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Привет и от мен!Тук има много инфо,което ще ти е от полза.Приятно прекарване из форума Успех! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Велсоте... НМГ из да шит ... има доста народ из форума - някои сме бивши ...ама много бивши ... изкласили Цитирай
villy Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 НМГ из да шит ... Хах...за мене от немската по-зле няма :punk_guitar: Цитирай
synchu Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 НМГ= НПМГ в съкратен вариант. Това имах предвид. Немската си е немската - имам много добри другари и от там. Цитирай
defect Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Каратето...е шотокан.Яко му се кефя(Даже вече имам 2 сребърни медала от разни състезания ) Трябва да направим 1 спаринг, може и да ме пребиеш , аз тренирах киокушинкай, даже имах син колан с черна лентичка ама откакто пипнах китара за 1-ви път повече не стъпих в залата Цитирай
villy Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 Ооо, аз свиря най-"добре" точно след тренировки.Сигурно защото единствената част от тялото, която мога да си движа тогава са пръстите П.П.:Да вземем да направим един боен клуб "Музикант.орг".Има да се чудим тогава що потребителите на форума са взели драстично намаляват Цитирай
Icarus Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Викам Fight Club да си разиграем, само ше пазим пръстите Цитирай
bai-goku Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Ооо, аз свиря най-"добре" точно след тренировки.Сигурно защото единствената част от тялото, която мога да си движа тогава са пръстите П.П.:Да вземем да направим един боен клуб "Музикант.орг".Има да се чудим тогава що потребителите на форума са взели драстично намаляват Е, едно от правилата е "без горнище" ще е малко неетично, приятно, но неетично Привет ^^ Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Здравей вили! Браво на хора като теб! Спорт, музика и туризъм Доста познати се мъча да зарибя с поне едно от зте ма те само кръчми е кафета си знаят! В този форум поне за първото със сигурност ще получиш подкрепа! Успех Цитирай
Recommended Posts