Wolfheart Публикувано Януари 27, 2008 Публикувано Януари 27, 2008 Записчето е без никаква обработка.Чистата бленда има малко ривърбче.Преди компа има Дибокс с пусната симулация на говорители. семпъл -чиста-акорди До няколко дни ще пусна и няколко семпъла с кривочите на Дигитека. Поздрави на всички, Пламен Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Доста приятно звучи Има някакъв чар в този звънлив звук от single coil адаптерите. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 3те теми за скуаиърите показват че звука в най-голяма степен зависи от свирещия и аз се изкушавам като свърша модването на моя да запиша нещо Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) Така.... ето и това което бях обещал Диги-кривинки Тук ползвам симулацията на 78 Marshall Master Volume на Дигитека,еквалайзера му, компресор и Noise Gate.След процесора отново има Дибокс с пусната симулация на говорители 4х12. Малкото солце тук ,пък се различава по това ,че съм ползвал различни настройки на еквалайзера и е добавен ривърб.Останалото е същото като на "Кривинките" Всичките ефекти са от въоръжението на Дигитека и записите не са обработвани по никакъв начин. Дигитек РП-2 струва ми се има доста добри възможности за цената си.Особено ако е в ръцете на човек който има уши(за разлика от мен) и идея за звукът който желае,в главата си. @ niki123bg-съгласен съм с теб,наистина имат чар single coil адаптерите. @Overdrive -модвай и записвай,че ми е интересно да чуя Поздрави, Пламен Редактирано Януари 29, 2008 от Wolfheart Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 15, 2008 Автор Отговорено Февруари 15, 2008 едно семпълче с димарзио адаптери и дистър от диджитека. семпъл бридж адаптер HS-3 .По една китара в ляв и десен канал. В микс обаче,се нуждае от корекции(по големите в форума ще си кажат думата),защото се усеща борба за надмощие между различните инструменти.Микса е без еквалайзери и ефекти от какъвто и да е род(дефолтския звук на вст инструментите и китарата),единствено малко пан.Има и две соло китари които подкрепят цигулките. микс Поздрави, Пламен Цитирай
Recommended Posts