Wolfheart Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Браво Дими,още една готина тема си направил.Че си се справил добре за дадения гиър,е ясно. Много правилно го казахте-ако имаш идея за звукът кой искаш в главата си,ще направиш чудесни неща и с минимален гиър. Към модераторите-не знам как ще ви прозвучи,ама що не направите един подраздел в раздел сепли ,нещо като Nalbantov sound laboratory room.Не че пренебрегвам другите или пък да ги омаловажавам,напротив-няма слаба тема в раздел семпли.Просто Налбантов направи вече доста експерименти с различна техника и някак си им идва да са си събрани на едно място. Дими,евала за работата и за това че отваряш очите на хората. Продължавай в същият дух. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Евала за тоз семпъл, наистина така за всеобща наша радост обезмисляш много бъдещи безмислени спорове . Аз имах Скуайър преди време, сега съм с фендерче, и в интерес на истината бях по щастлив когато си взех скуайъра Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Отговорено Февруари 5, 2008 http://nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Snow_Line.mp3 ЕТо още един саунд / част от песен / с Булет Страта Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) звука е с ламповия Пиви Рок мастер Редактирано Февруари 6, 2008 от Black Bird Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) ......в края на краищата се разочароват,че не могата да извадят задоволително така желаното ДЖЪ-ДЖЪ и когато по късно си вземат примерно някой евтин Джаксън,но с хъмбъкъри,започват да ги плюят(Скуаиърите,но всъщност трите сингъла) до 9то коляно.Фендерът,макар и да може да бъде излъган(ако имаш нужния опит и съответното обурудване),общо погледнато не е направен за тежка музика(както повечето от нас много добре знаят) Хахахаха! Много точно казано! Иначе евла на Дими за саунда, и за свирнята! Редактирано Февруари 6, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 (Редактирано) http://nalbantov.com/Dimi_Thunder_Bird.mp3 ето друг семпъл с Скуиера Редактирано Февруари 11, 2008 от Black Bird Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 Няма да скрия че втория семпъл ме кефи най много..... евала на адаша - хващайте китарите и свирете пичове Цитирай
Recommended Posts