Manolev Публикувано Януари 25, 2008 Публикувано Януари 25, 2008 Я кажете как да си измисля едно такова? Че не мога да си намеря по онлайн магазините, немога, та трябва да си направя. Предложете с какви матряли да бачкам? Всякакви съвети са ми от полза. А, ако някой може да ми направи! Кажете! Цитирай
vlex Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Някакъв полимер и даваш да ти го изрежат на лазер... Или стомана, ама ще стане прекалено тежко... Поздрави, Влад Цитирай
beatle Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 (Редактирано) На мене ми прилича на касетка от ягоди!Може и да стане с преправяне,може да вкараш някое много здраво лепило,да клъцнеш тук там. Редактирано Януари 25, 2008 от beatle Цитирай
Manolev Отговорено Януари 26, 2008 Автор Отговорено Януари 26, 2008 Колега, прав си наистина прилича малко на щайга! Но това няма значение, защото на мен ми харесва точно такъв тип! А какво мислите за ъгъл? Например нещо от рода 30 градуса. Мисля си, че ще е много удачно. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 За да се направи трябва да имаш ясна концепция от какво ще го правиш От пласмаса не знам колко ще е здраво (зависи и от пласмасите) ако ще е от метал - какъв : алуминий или желязо В крайна сметка си правиш чертеж на това кое как ще бъде, Вадиш от чертежа различните профили и детайли с точни размери, режеш (или ти режат) детайлите, После ги захващаш или със заварки, с нитове или с винтове (според това кое е най-удобно) Накрая даваш вече захванатото и готово изделие на прахово боядисване и си готов ! Цитирай
Manolev Отговорено Януари 26, 2008 Автор Отговорено Януари 26, 2008 (Редактирано) Реших да е от алуминии. Мислех арматурата как да я направя. Решетката ще е цинкова. Има едни много здрави и много ме кефят! Въпроса не е дали ще е компактно, камо ли тежко, а дали ще ми върши работа. Писна ми жици да ми се размотават из краката. Фен съм на семплите, избарани, естетически оцелени неща... EDIT: Колко кинта ще ми вземат за лазерното рязане и праховото боядисване? Редактирано Януари 26, 2008 от Manolev Цитирай
Recommended Posts