BlackCorsair Публикувано Юни 11, 2005 Публикувано Юни 11, 2005 Тези дни попаднах на Guitar Combos Series.Това е сравнително нов Plug In на Native Instruments ,базиран на технологията"Dynamic Tube Response" from Guitar Rig. Работи като VST, Audio Units, RTAS, DXi ASIO, Core Audio, DirectSound . Чудех се дали да сложа тази тема в Software, но реших ,че това е по-важно инфо за Китаристите! Пробвайте го този Plug In ! Аз няколко дена стържа с него, доста добре Обажда Цитирай
Glacierise Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 NI управляват тотално! Ще го потърсиме тва плъгинче Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 плъгина е як и е евтин 90 евро едното комбо ама няма лампи Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 11, 2005 Автор Отговорено Юни 11, 2005 ама няма лампи Хех няма ,обаче е Много Добър Имитатор ! Без пари е в Торент Сайтовете, а и самата му цена е достъпна и доста Приемлива за Качеството на Предлагания Звук ! Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 (Редактирано) ама няма лампи Хех няма ,обаче е Много Добър Имитатор ! Без пари е в Торент Сайтовете, а и самата му цена е достъпна и доста Приемлива за Качеството на Предлагания Звук ! е щом няма лампи не става :read: пък и the_gorer ми каза че е гадно... Редактирано Юни 11, 2005 от Nalbantov Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 11, 2005 Автор Отговорено Юни 11, 2005 пък и the_gorerми каза че е гадно... the_gorer ,сигурно още се бори с шума и брума затова не може да оцени Plug ina по достойнство Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 пък и the_gorer ми каза че е гадно... the_gorer ,сигурно още се бори с шума и брума затова не може да оцени Plug ina по достойнство ех измъчи се чиляка нема късмет Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 (Редактирано) Корсаре, борим се, дя, нема как. До POD-то остават още няколко месеца. Ще си пусна The Final Countdown на Europe и ще съм рахат. И аз, като теб, досега съм най-доволен от Изотопа, ама и той ми прави въртели, да го еба. Вярно се измъчих, ама най-вече съседите изтормозих и то не с шума от китарата. За проклятията по адрес на цифровата техника иде реч. ЕДИТ: пък и the_gorerми каза че е гадно.. Налбантов, кога съм казвал, че Guitar Combos е гадно. Аз днес сефте чувам за този нов плъгин. Току-виж съм се навил и да го пробвам даже. Редактирано Юни 11, 2005 от the_gorer Цитирай
AXE Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 Без пари е в Торент Сайтовете... В кои точно? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 11, 2005 Автор Отговорено Юни 11, 2005 Без пари е в Торент Сайтовете... В кои точно? в Audionews.ru например Цитирай
SlipFly Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Да да не е лошо особено плекси-то има як саунд ) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Е т'ва не е ли по-куц и по-евтин Guitar Rig или? В смисъл като имам Риг-а за к'во да се хаба да тегля и това? Има ли сми? Цитирай
AXE Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Не знам още дали има смисъл, ама някой успя ли да го регне тва? 2 пъти ми даде че съм имал фалшив system ID. Кво име пишете в началото при серийния номер? Или другаде греша? Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Открих го в Мулето - RAR файл, с големина 204 Мегабайта. Ще се смъква 3-4 дена. Ако не може да се кракне, кажете - да го заебавам и да не си хабя патроните. Цитирай
Recommended Posts