kitaratapesho Отговорено Февруари 20, 2008 Share Отговорено Февруари 20, 2008 Нема къде да ти падна - аз при черните в Бруклин не ходя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Февруари 21, 2008 Share Отговорено Февруари 21, 2008 Ти у Хамерика ли си вече, уа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 27, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 27, 2008 Yep! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Февруари 27, 2008 Share Отговорено Февруари 27, 2008 Здрасти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 27, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 27, 2008 Дай пари за пасти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 Как е у Хамерика? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 Иво е най - НАХАВЕНИЯ музикант!!! Къде се губиш последните дни - никакъв не мога да те отктия по чатовете. Да не си станал сИриозен?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Март 25, 2008 Автор Share Отговорено Март 25, 2008 Да, вече си лягам в 22:00 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Август 22, 2009 Автор Share Отговорено Август 22, 2009 ^^Евтимскиии, забрави ме ти мен!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 23, 2009 Share Отговорено Август 23, 2009 Знаеш ли, като влязох във форума някога си, прочетох една камара самопредставяния. Твоето също, ъв корс. Сега изчетох пак цялата тема, но вече и с впечатления за хората, които са ти писали. И очите ми са други. Няма да навреди, ако напишеш по-подробно за работата си в САЩ, мисля, че не съм единственият човек, на който ще му е интересно. Ииии... тази жена-саксофонистка до тебе що не се вихри по форумните дебри? Знайш колко джемове има недооценени... сълзи ронят за една партийка... И дуети повече да пеете... И разни други, квит ви дойдат. И благодаря още веднъж за милия поздрав, който ми пратихте на личнииии (хич не забравям)! Успехи и радости само, Ангелина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Август 23, 2009 Автор Share Отговорено Август 23, 2009 Сега изчетох пак цялата тема, но вече и с впечатления за хората, които са ти писали.И очите ми са други. С контктни лещи ли си, бе душа? Не ти стигна само промяната на косата, а? Споко - и на хората, които са писали очите им са други (от глупостите, които сьм изписал от тогава насам)! Работата ми с музика - свиря с една кавьр банда. Записахме си промо наскоро и ще му правим видео другата седмица. Аудиото мога пусна в кавьри (цели 15 парчета). Както е всеясно - US е в криза! Тукашните музиканти бягат по кораби, а аз сметките си ги плащам като security guard, но това е само временно, докато се стабилизират нещата с музиката. Жена ми няма време да ми сготви от задачи, че какво остана ако и вьв форума почне да джеми... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Август 23, 2009 Share Отговорено Август 23, 2009 ^ Никкви лещи! И не ме обиждай на "коса", щото съм си се родила с тоя цвят (и с целия неизчерпаем спектър на русата мисловност, да не си ми на пътя)! . Ще чакаме видеото с кавърите (от кризисната АмеУика - да ви имам кризата ). И авторските там, дето сме почнали да ти се заканваме в една тема. Време ти е, да знайш! И да вземеш да сготвиш на жената, докато тя забива солца из форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Август 23, 2009 Автор Share Отговорено Август 23, 2009 Е не - аз само мия чиниите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts