Ивелин Отговорено Януари 27, 2008 Автор Share Отговорено Януари 27, 2008 Силно се надявам работата ми да е отново свързана с музиката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 Я кой кацнал у кафеза... Мноо пот да лееш над клавирите, мноо тонове да измучиш; щото дарба не бива да се пилее. Айде, русенско варено, стари легени купуваааааам!... И лек полет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 28, 2008 Автор Share Отговорено Януари 28, 2008 Благодаря ти, Мони! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) Натъжаваш ме с тва USA, бе бате... Твърде е вероятно да ви хареса там и да останете, ама... що трябва България да продължава да губи талантливите си хора?! Гледай поне да посвириш на Джем с Тиътър, Инкогнито, Уекъл и др. изроди. П.П: Ох, как забравих, и със Стиви също. Редактирано Януари 28, 2008 от Infinity Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 29, 2008 Автор Share Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) С послеписа трябваше да започнеш!!! Благодаря ти, мила, че мислиш така за мен... oops, Мила е един друг човек! Редактирано Януари 29, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 Натъжаваш ме с тва USA, бе бате... Твърде е вероятно да ви хареса там и да останете, ама... що трябва България да продължава да губи талантливите си хора?! Гледай поне да посвириш на Джем с Тиътър, Инкогнито, Уекъл и др. изроди. П.П: Ох, как забравих, и със Стиви също. +1. нямам думи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Февруари 1, 2008 Share Отговорено Февруари 1, 2008 (Редактирано) Здрасти и от мен - едва ли ме познаваш, но аз теб да..ххаа-голям фен бях на Ахед (и съм) и сме се срещали с теб... Евала-хвала ти, много допринацяш за форума, продължавай! и друго-заминавай и си гледай кефа в УСА-та! Ако си така постоянен- убеден съм, че 100% ще си "бачкаш" с музика Пожелавам ти го! Натъжаваш ме с тва USA, бе бате... Твърде е вероятно да ви хареса там и да останете, ама... що трябва България да продължава да губи талантливите си хора?! Тук бъдеще с музика няма! Затова- бегай- абсолутно те подкрепям! Преди известно време ми се отдаде шанса и да отида там- кфо да ти кажа- отношението е напълно различно. Отношението към музиката..и на музикантите и на обикновените хора! в хотела, където бачках от персонал 12-13 души (говоря за американците-не руснаците и поляците ) 7-8 човека свириха на нещо...свирих и аз с тях - имахме саксофонист, барабанисти-2бр., 2ма китаристи, вокалист и пианист. Нема такова нещо! УСПЕХ, ИВО! Редактирано Февруари 1, 2008 от assoass Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2008 Благодаря ти за подкрепата! И sorry, че днес ти седнах на мястото на форумната среща...! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 16, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2008 (Редактирано) Тук имаме нужда от хора като тебе - дано не се откажеш бързо да постваш тук. Благодаря ти, приятелю, че мислиш така! Много мило! Редактирано Февруари 16, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 На добър час! Разбрах, че днес пътуваш. Може би, ще прочетеш пожеланието на другия континет. И успех там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 Пожелания за успехи в УСА и от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 19, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 19, 2008 (Редактирано) Може би, ще прочетеш пожеланието на другия континент. Така и стана Благодаря TONY! Благодаря и на теб, ultramega! Редактирано Февруари 19, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Февруари 19, 2008 Share Отговорено Февруари 19, 2008 Еееее братле Хубаво е, че си стигнал успешно Сега с Пешо ще се разцепвате WAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Февруари 20, 2008 Share Отговорено Февруари 20, 2008 Заеби, нема отърване от тоя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 20, 2008 (Редактирано) Здрасти, Ненчо! Няма ли и ти да наминеш скоро? Edit: О-о-о Пешо, само да ми паднееееш... Редактирано Февруари 20, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts