Evtim Djerekarov Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Абе мен ме интересува радио Ереван хващаше ли китарата? Цитирай
madaba Отговорено Януари 27, 2008 Автор Отговорено Януари 27, 2008 хахаха аз съм от ямбол радиото беше ВЕСЕЛИНА а Ереван несам го тарсил ама може ида го фана другият път Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 много яко радио - може да ползваш това което дават като акомпанимент - може да свириш сола върху доко доко Цитирай
ditronix Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 ............баха му мамата на радиото Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 А е можело да сложиш и един тример и туй онуй и да променяш станциите.....по избор и за подходящ акомпанимент.... Цитирай
madaba Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 ами чесно да кажа за тримера може и да го направя ,но разбрах защо се хващта радио на българските адаптери след като се сготвят с парафин.обясниха ми ,че по този начин с определен брой намотки парафинирани наистина се хващта радио и единственият начин да се избегне е да се понамачкат малко намотките т.е. да се промени честотата на която се е хванало радиото.нещо подобно ми обясни един техник (радио любител както се наричаха едно време),сега обмислям идеята за вградено видео на китарата ако успея да го направя ще посна снимки Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Малко те е изгъбаркал радиотехника с тия приказки.. Пък и защо само на българските адаптери, в такъв случай?? Цитирай
bir4o Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 ами чесно да кажа за тримера може и да го направя ,но разбрах защо се хващта радио на българските адаптери след като се сготвят с парафин.обясниха ми ,че по този начин с определен брой намотки парафинирани наистина се хващта радио и единственият начин да се избегне е да се понамачкат малко намотките т.е. да се промени честотата на която се е хванало радиото. Не е тример , а променлив кондензатор и това с мачкането може да махне станцията но не и шумовете от радйоприемането . Цитирай
ditronix Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Ами вземи му кажи на техника,че след като си подредил навивките на адаптерите в антифадингова схема и си свързал към изходния жак на китарата GSM NOKIA си хванал телевизия ОСТАНКИНО на арабски Де да знаеш,може и да ти завиди Сега сериозно-не слушай глупости,бъзикат се !Нещо не си направил както е било и като трябва да е!Проникването на парафина между навивките на адаптерите ги уплътнява и минимизира възможността за механично разтрептяване на тези навивки от звуковите вълни на говорителите-т.е. препятства получаването на една паразитна електро-механична обратна връзка,водеща до самовъзбуждане на звукоизточника-в случая-адаптерите.Няма как парафинът да стане антена!За това нека всички,които започват подобни операции и не са сигурни на 100% в силите си-да пишат,рисуват и заснемат-с фотоапарати,GSM-и,камери-кой каквото има.Иначе-ще има бъзик до умиране! Цитирай
madaba Отговорено Януари 31, 2008 Автор Отговорено Януари 31, 2008 начи глейте каква тъпотия,купихси един zoom GFX-5 от един съфорумец,пускам го на кубето пак РАДИО,направо ми омразна,но се фанах на инат и имах едни мониторни колони,фградих на едната усилвател тедека и воала-гробно мълчание,сега сам мноо доволен и си паржа мноо метал. моля някой админ да изтрие темата вече Цитирай
bratmito Отговорено Февруари 2, 2008 Отговорено Февруари 2, 2008 Ок де,сигурен ли си,че в кубето не е проблема?При ламповите увилватели точно против хващане на радио се поставя последователно на решетката на първата лампа резистор и пролема изчезва.Какъв е усивлателя? Цитирай
Recommended Posts