lileu Публикувано Януари 23, 2008 Публикувано Януари 23, 2008 Здравейте, манияци. Наскоро ми попадна един МТ-2, който обаче не ще да тръгне... Явно нещо му има и не е баш кък си требва ... Пък много ми се ще да има сеч скоро... Аз самият нищо не разбирам от електроника и не мога да диагностицирам повреда. Отворих го, за да видя да не би да има нещо очевидно не както трябва, обаче, според моите съвсем никви познания, всичко си е на мястото. Възможно е нещо да е изгоряло, но това аз не мога да разбера. Имам нужда от помощ и знам, че това е точното място да я потърся. Сигурен съм, че сред вас има манияци електротехници... Дано да има де... Та ще съм ви благодарен, ако ударите едно рамо... Намирам се в София... Може да пишете и на lileu@abv.bg. Предварително ви благодаря за отделеното време. Живи и здрави. Ай... Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Виж дали му пускаш някакъв ток и да не си разменил местат на кабелите. Ин на Аут и обратно Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 С батерия ли не бачка?Щото на трафовете има поляритет,и като го цъкнеш се оправя. Цитирай
zimba Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 След като провериш, дали не си объркал нещо ин аут сигурен си в аудио кабелите виж си захранването дали не са объркани + и - особено ако си с адаптер / ако си ги объркал възможнно е да се е прецакал / ако си на батерия - тогава става по- сложно защото трябва да се мерят на осцилографа стъпалата вътре, а не се и знае дали не е с някакъв специален чип..... По добре някой да то го види на "живо" че така чрез форума нищо няма да направим! Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 ако си на батерия - тогава става по- сложно защото трябва да се мерят на осцилографа стъпалата вътре, а не се и знае дали не е с някакъв специален чип..... брех ти го изкара с технология на космически кораб... направо совалка Цитирай
zimba Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 (Редактирано) Опитвам се да помогна на човека Пипам поялник от време на време..... Когато си отворих предусилвателят и видях една платка нацвъкана с бръмбазъци всички на SND монтаж ми стана лошо Редактирано Януари 24, 2008 от zimba Цитирай
Recommended Posts