bsh Публикувано Януари 23, 2008 Публикувано Януари 23, 2008 ми такъв ми е проблема , пре-амп Studio Projects VTB1 излиза стерео канал и как да влезе в двата моно входа в картата ми (m-audio audiophile 192) със преходник ли ..??.. миксер ли ми трябва ... ??.. сега само единия канал мога да включа ще черпя Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 VTB-1 е едноканален предусилвател и съответно има само един изход (моно). Правилното свързване в случаят е да си направиш или купиш балансиран кабел XLR (канон) към TRS (стерео жак от големите). XLR-ът се включва към изхода на VTB1, а TRS-а влиза в единият канал на Audiophile-a. Цитирай
bsh Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 VTB-1 е едноканален предусилвател и съответно има само един изход (моно). Правилното свързване в случаят е да си направиш или купиш балансиран кабел XLR (канон) към TRS (стерео жак от големите). XLR-ът се включва към изхода на VTB1, а TRS-а влиза в единият канал на Audiophile-a. е така съм сега , но само единия канал ми се чува , а аз записвам глас , и ми трябват и двата канала ... нищо аз си поръчах да ми направят преходник от 1 балансиран трс към два трс-а L и R които са ми в аудиофила , така дали ще го бъде ше видим утре като го взема , ама дали има и друг вариант да ми се чуват и двата канала от микрофона ?? Цитирай
yamaha Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Абе какви 2 канала...нали микрофонът ти е един, както и изходът от предусилвателя?!? Просто си отваряш моно трак (вместо стерео) и ще "чуваш двата канала" по средата. Цитирай
bsh Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) благодаря Редактирано Януари 24, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
Recommended Posts