mexico Публикувано Януари 19, 2008 Публикувано Януари 19, 2008 Някой ползвал ли е или поне има ли някакви впечатления от този еквалайзер? Nathan East Magic Box NE-1 Цитирай
mexico Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 Много пари за нищо. Благодаря за коментара, но ако може да се обосновеш малко. Ползвал ли си го? Какво представляват трите му основни функции (Normal, Deep and Shallow)? Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Много пари за нищо. И защо така реши? По въпроса за питането относно трите режима - ми има отговор в дадения от теб линк. Отдолу има меню "Manuals" - отваряш или си сваляш упътването за конкретното изделие в .pdf формат. Цитирай
tsetso Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Парите не са чак толкова много.В общи линий представлява един параметричен еквалайзер на около 220 херца.На мен ми хареса,пробвал съм го.Дава хубав плътен тон.Ако не друго си заслужава да се пробва Цитирай
mexico Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 Парите не са чак толкова много.В общи линий представлява един параметричен еквалайзер на около 220 херца.На мен ми хареса,пробвал съм го.Дава хубав плътен тон.Ако не друго си заслужава да се пробва Благодаря tsetso! Точно това и възнамерявам да направя. Ще си дам впечатленията след това. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 SHALLOW 150 Hz - 6 kHz, -10dB DEEP 200Hz - 10kHz, -20dB FLAT - е без еквилайзер Ако ти е чудно как звучи - пробвай този EQ на баса с някоя програмка (ако не се лъжа пишеш с Cubase - тези барабани не се бъркат лесно) Цитирай
mexico Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Отговорено Февруари 1, 2008 Еми пробвах го и си го купих даже - предполагам се досещате, че ми е харесал Това е един много готин параметрик, подходящ както за пасивни, така и за активни басове без параметрик (какъвто е и моя). Наистина дава един стегнат и плътен тон, а за слап е превъзходен. Абе въобще добро попълнение за арсенала на един басист. Поздрави и благодаря за съдействието, дано сме били полезни и на други заинтересовани! Цитирай
DRago Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Относно параметрика имах такъв, купих го още огато ги изкараха напазара, като цяло е яка машинка но ако свириш в централното ило и ако си с кубе на нулеви корекции поне при мене така беше аз го използвах с Behringer BX600 и когато си правех моите настройки на кубето не ми харесваше а когато беше на нулеви се получаваше придава много дълбочина на тона която можеш да коригираш...Нкато цло в централното си е най добре, а може и преди централното един DI box но както си решиш Цитирай
Geo Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Аз пробвах едно такова животно и не ми направи кой-знае какво впечатление. Цитирай
Recommended Posts