Dilian Nedev Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Честито амп Семпли чакаме , семпли Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Със здраве да си ползваш новия амр. Много якя машинка. Не знам дали е уместно ,но ще кажеш ли как са транспортните разходи примерно при твоята поръчка. На мен ми се виждат доста солени, но така ли е в действителност. Благодаря предварително. Цитирай
Rammkopf Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 Семпли ще ви дам задължително! А за транспортните разходи не съм сигурен. Вътрешният курВиер (ЕКОНТ) ми стъпи към 25 лева. А за международните телепорти нямам информация. Цената, която е на сайта на Визи Артс, е с включен транспорт от Германия. Ако е пазаруван от www.musicstore.de, то преходът до България не е бил от най-евтините. Но все пак става дума за близо 15 кила - кубе + foot switch. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 нз , не съм я чувал марката но си направил добър избор като гледам ! Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 честито. имам старата версия - атакс. невероятен. Х&К размазват. а скоро мисля да се обзаведа и с един Heckler&Koch, ей така да се допълват двамцата Цитирай
Rammkopf Отговорено Февруари 11, 2008 Автор Отговорено Февруари 11, 2008 честито. имам старата версия - атакс. невероятен. Х&К размазват. а скоро мисля да се обзаведа и с един Heckler&Koch, ей така да се допълват двамцата Дет' викаш - което и от двете да погледнеш, все очакваш гръм, трясък и поголовна сеч. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 абсолютно. и задължително ще е в .45 ACP. в краен случай .40 S&W Цитирай
Recommended Posts