the_gorer Отговорено Юни 8, 2005 Автор Share Отговорено Юни 8, 2005 Dylan_101, грайндът ти е СУПЕР, човек! Чух и кросоувъра - кърти миффффки! Продукцията на звука като цяло също мачка отвсякъде. Кажи как го докарваш този саунд на китарите. Предполагам, че си или с процесор или с някаква сапунерка. sa6tiat, то тамън от историческата граматика идват моите идеологии, не от Съветския съюз. Аз викам: ти прасни нещо пра-българско (рок оперка, таковата), па аз ще къртя по Веда Словена Лошо нема и дай да клъцнем офтопика. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Клъц! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Неоплазмата ме Върли ф мифките; ами то апокалипсиса започнал... Дилъне, поздрави на конфедеративно ниво! ГроарррррррЪ!...? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 (Редактирано) Дайте текст за грухтеж и ще има дет-антология на любофната лирика! Редактирано Юни 8, 2005 от sa6tiat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 (Редактирано) На Crossover китарите са записвани така: китара -> zoom GFX-4 (компресор и нойзгейт) -> Marshall MG10 (драйв) -> PC (ampsimulator и постобработка) На Neoplasm същото, но и драйва си е от zoom-a sa6tiat: Редактирано Юни 8, 2005 от Dylan_101 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 (Редактирано) Подобно! Но все пак, преди да почне онлайн постване, шерване, шербетване имам кратка молба: дай тук, не на ЛС, за да види всеки желаещ, кратко упътване как да си пусна рифчутата и за вокала!!! Благодарско скоротечно старопраменско! :violin: Горер, липсва ми маймуняка; нещо, еволюция, а?... Редактирано Юни 8, 2005 от sa6tiat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 8, 2005 Автор Share Отговорено Юни 8, 2005 Много хора се оплакаха от новия ми аватар. Айде пак маймуняка. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Нещо не зацепих за рифчетата... Мисля да направим примерно един е-мейл акаунт в яху-то (да кажем) и там всеки да уплоадва рифчета. Важно е всеки да си сложи имена на рифовете. Оттам всеки ще може да ги свали. След това правим гласуване за структурата на парчето: всеки предлага схема което след кое и по колко пъти да следва. Като уточним каква ще е схемата, аз ще запиша барабаните в миди и мп3 и ще ви ги пратя. Върху тях всеки ще си изсвири рифа и ще ми го прати за да сглобя ритзм китарите аз. Същото важи и за баса ако има повече от един басист. След това миксирам барабани, ритъм китари и бас и ги ъплоудвам и върху тях желаещите може да запишат вокали и сола. След това пак правиме гласуване кое соло и кои вокали да оставим и така... Ако пък се намери и барабанист ехеее.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Ей, хептен омешах топиците. Ще копна горното във темата за online death metal project-а Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Аве метали.... аз що не мога да вляза във джимейл-а а?... да не взе някой да го прееба да го еба Горерев що не ми ги фърлиш тез грух-грух на пощата дя? джейФогнуланулатринайсекльомбаъахуКом шъ чакам че май немога да ги сваля тия неща... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 кажи стъпка по стъпка какви ги вършиш, че да не може да се докопаш до gmail-a Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 9, 2005 Share Отговорено Юни 9, 2005 а чух го много брутално да много интересни вокали верно.От пригрухтяване до гаргара с ефект на тоалетно казанче.И всичкото това в няколко секунди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 9, 2005 Автор Share Отговорено Юни 9, 2005 с ефект на тоалетно казанче Докато бачкаше сайтът ужасите можеше да се дръпнат от навсякъде по света и някакъв датчанин ми отговори абсолютно същото: "This thing sounds like a toilet flush" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Юни 14, 2005 Share Отговорено Юни 14, 2005 Едно мое старо грайнд творение може да намерите тук. Стои толкова време непубликувано, щото мисля да го презапиша с дропнати китари и нови вокали, че настоящите са бая смотани.Файла е Neoplasm - Brutal Incarnation.mp3 Евала, бих го сбъркал за Dying Fetus почти ..малко касата и соло барабана ми се губят, но е зло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts